Skoči do osrednje vsebine

Mednarodni kreativni natečaj "Povej svetu o svoji domovini"

Vabimo vas, da se udeležite mednarodnega kreativnega natečaja "Povej svetu o svoji domovini", ki ga organizira Inovativni center za razvoj in izobraževanje otrok in mladine iz Moskve.

Natečaj je namenjen oblikovanju prijateljskih mednarodnih odnosov med mlajšimi generacijami različnih držav. Kandidati lahko prijavijo video posnetek ali kratek zapis s slikovnim materialom o svoji domovini.

Sodelovanje na natečaju je brezplačno, starostnih omejitev ni, udeleženci pa so razvrščeni v štiri starostne kategorije: do 10 let, od 11 do 14 let, od 15 do 17 let in nad 18 let.

Podelitev nagrad zmagovalcem natečaja tradicionalno poteka v Moskvi v Državljanski zbornici Ruske federacije. Vsa dela udeležencev so objavljena na spletni strani organizatorja, najboljša med njimi pa so predstavljena na razstavah, ki so organizirane na različnih kulturnih in izobraževalnih področjih Rusije, Evrope in Srednje Azije.

Tuji tekmovalci svoja ustvarjalna dela oblikujejo v svojem maternem jeziku in jih opremijo s podnapisi s prevodom vsebine dela v ruščino.

Rok za oddajo prijav za sodelovanje na natečaju je do 1. marca 2022.

Na spletni strani Inovativnega centra za razvoj in izobraževanje otrok in mladine o natečaju najdete več informacij

Prilagamo tudi pravila za sodelovanje s povezavo na prijavni obrazec v angleškem jeziku.