Skoči do osrednje vsebine

Državna sekretarja sta ob koncu leta obiskala policiste

Državna sekretarja Franc Kangler in dr. Božo Predalič sta ob koncu leta tradicionalno obiskala nekatere policijske uprave in postaje. Policistkam in policistom sta se zahvalila za dobro opravljeno delo in jim zaželela mirne praznike.

Državni sekretar Franc Kangler je na predzadnji dan v letu obiskal Policijsko upravo Maribor. Sestal se je z direktorjem mag. Donaldom Rusom in si ogledal prenovljene prostore Operativno-komunikacijskega centra Maribor. Policistom se je zahvalil za dobro opravljeno delo in jim zaželel srečno ter mirno novo leto.

Državni sekretar dr. Božo Predalič je zadnji dan v letu obiskal Policijsko postajo vodnikov službenih psov v Kopru. Ta obisk ga je še posebej razveselil, saj je tudi sam dolgoletni in izkušen kinolog. Policiste je pohvalil za dobro opravljeno delo iztekajočem se letu in jim zaželel vse dobro v novem letu 2022. Kasneje se je sestal še z direktorjem koprske policijske uprave Borisom Koraso. Novoletne obiske je dr. Predalič strnil v svojem domačem kraju Grosuplju. Z direktorjem Policijske uprave Ljubljana Janezom Rupnikom je policistkam in policistom Policijske postaje Grosuplje zaželel čim mirnejši vstop v novo leto in se jim zahvalil za predanost svojemu delu.