Skoči do osrednje vsebine

8. KROG PARTNERSTVA ZA SPREMEMBE JE TU! Prijavite svoje izzive in pomagajte spreminjati družbo na bolje

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova na široko odpira vrata in išče nove izzive in nove priložnosti za sodelovanje za boljši jutri. Vabimo vas, da se nam v 8. krogu pridružite vsi, ki imate željo spreminjati družbo in poslovno okolje na bolje in ki verjamete v moč sodelovanja in povezovanja.
Na sliki je prikazan logotip 8. kroga programa Partnerstvo za spremembe.

8. krog Partnerstva za spremembe - Sodelujemo! | Avtor: MJU

V zadnjih 2 letih smo, tudi zaradi pandemije, ki je zajela ves svet, še bolj ozavestili, kako pomembni so sodelovanje, prilagodljivost in odzivnost na spremembe.
A v Partnerstvu za spremembe se tega zavedamo od samega začetka, saj se povezujemo z različnimi deležniki v družbi in kot nacionalna platforma sodelovanja premikamo meje in delamo naša življenjska in delovna okolja boljša.

Ponosni smo na vse dosedanje izzivalce, njihovo drznost in dosežene rezultate.

Tudi letos nadaljujemo v 8. krogu in še vedno "Sodelujemo". Ker je za spremembe in uspehe v družbi nujno potrebno sodelovanje, izmenjava znanj in odprt dialog.
Ker lahko samo skupaj spremenimo svet na bolje. Vabimo vas, da se nam na tej proti pridružite.

Letos uvajamo novost in k sodelovanju vabimo tudi podjetja. Sodeluje lahko tako vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, …) ali skupina najmanj 3 podjetij, ki verjamejo v odgovornost, inovativnost in sodelovanje ter imajo idejo, kako naša življenja, družbo in poslovno okolje narediti še boljše.

Verjamemo, da ima vsakdo od nas predlog ali dva, kaj bi še lahko izboljšali v naši družbi oziroma poslovnem okolju, zato premislite, najdite svoj izziv in ga do 18. oktobra 2021 prijavite na natečaj.

Vse potrebne informacije dobite na spletni strani AmCham Slovenia.

Na spletni strani sta na voljo tudi brošura in pa prijavnica.

Sodelujmo!