Skoči do osrednje vsebine

Ste za nove izzive? 8. krog Partnerstva za spremembe je tukaj!

Prijavite svoje izzive in pomagajte spreminjati družbo na bolje.
Logotip partnerstva za spremembe prikazuje dve stilizirani postavi, ki se držita za roko

Partnerstvo za spremembe | Avtor: Ministrstvo za javno upravo

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova na široko odpira vrata in išče nove izzive in nove priložnosti za sodelovanje za boljši jutri. Vabimo vas, da se nam v 8. krogu pridružite vsi, ki imate željo spreminjati družbo in poslovno okolje na bolje in ki verjamete v moč sodelovanja in povezovanja.

V zadnjih dveh letih smo, tudi zaradi pandemije, ki je zajela ves svet, še bolj ozavestili, kako pomembni so sodelovanje, prilagodljivost in odzivnost na spremembe. A v Partnerstvu za spremembe se tega zavedamo od samega začetka, saj se povezujemo z različnimi deležniki v družbi in kot nacionalna platforma sodelovanja premikamo meje in delamo naša življenjska in delovna okolja boljša. Ponosni smo na vse dosedanje izzivalce, njihovo drznost in dosežene rezultate.

Tudi letos nadaljujemo v 8. krogu in še vedno Sodelujemo. Ker je za spremembe in uspehe v družbi nujno potrebno sodelovanje, izmenjava znanj in odprt dialog. Ker lahko samo skupaj spremenimo svet na bolje. Vabimo vas, da se nam na tej proti pridružite.

Letos uvajamo novost in k sodelovanju vabimo tudi podjetja. Sodeluje lahko tako vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, …) ali skupina najmanj 3 podjetij, ki verjamejo v odgovornost, inovativnost in sodelovanje ter imajo idejo, kako naša življenja, družbo in poslovno okolje narediti še boljše.

Verjamemo, da ima vsakdo od nas predlog ali dva, kaj bi še lahko izboljšali v naši družbi oziroma poslovnem okolju, zato premislite, najdite svoj izziv in ga do 18. oktobra 2021 prijavite na natečaj.

Dodatne informacije o razpisu na spletni strani Partnerstva za spremembe 

Prijavnica