Skoči do osrednje vsebine

Slovenski elektronski arhiv med finalisti natečaja Premik naprej 2021

Informacijska rešitev Slovenski elektronski arhiv v okviru natečaja Premik naprej med petimi najboljšimi izboljšavami v javni upravi v letu 2021.
Izročitev nagradne listine.

Dekan Fakultete za upravo, Janez Stare, in prodekan za prenos znanja, Jernej Buzeti, izročata direktorju arhiva Bojanu Cvelfarju priznanje za uvrstitev med pet najboljših izboljšav v javni upravi »Premik naprej 2021«. | Avtor: Mojca Robas, Fakulteta za upravo UL

1 / 2

Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani je že šesto leto zapored organizirala natečaj Premik naprej, ki je namenjen prepoznavanju in promociji dobrih ter inovativnih praks, spodbujanju ustvarjanja in razvoju inovativnih premikov za bolj učinkovito ter uspešno javno upravo.

Predstavitev projektov in razglasitev zmagovalca je potekala v petek, 17. septembra 2021 na 28. Dnevih slovenske uprave.

Strokovna komisija, sestavljena iz strokovnjakov s področja javnega sektorja, je med pet finalistov letošnjega natečaja uvrstila tudi informacijsko rešitev Slovenski elektronski arhiv ali kratko e-ARH.si.

Dogodka sta se udeležila dr. Tatjana Hajtnik, vodja projekta Vzpostavitve slovenskega elektronskega arhiva (e-ARH.si: ESS 2016-2020/2021) in dr. Bojan Cvelfar, direktor Arhiva Republike Slovenije in vodja projektnega sveta.