Skoči do osrednje vsebine

Zaposlimo IT strokovnjake

Slovenska obveščevalno-varnostna agencija objavlja prosta delovna mesta na področju informacijske tehnologije.

Svet se spreminja in razvija iz dneva v dan, zato je delo v obveščevalni agenciji še toliko bolj zanimivo in razgibano. Delo v Sovi ni samo služba, je poslanstvo zagotavljanja varnosti naših družin, sodelavcev, prijateljev in naše države.

Agencija bo v naslednjih mesecih zaposlila več strokovnjakov z IT področij in sicer s področij kibernetske varnosti, naprednih komunikacijsko informacijskih tehnologij, elektrotehnike in telekomunikacij in IT tehnologij.

Iščemo kandidate:

  • z izobrazbo smeri: računalništvo, elektrotehnika, matematika ali enakovrednimi znanji, pridobljenimi ob delu;
  • ki so inovativni, prilagodljivi, zmožni razvojnega razmišljanja in pridobivanja novih znanj;
  • ki so pripravljeni na izzive in tehnologije, s katerimi se do slej še niso spoznali;
  • ki bi se želeli seznaniti z obveščevalnim delom na področju naprednih komunikacijsko-informacijskih tehnologij, kibernetske varnosti, brezžičnih komunikacij, operativnih tehnologij in varnostnih nadzornih sistemov.

Kandidatom ponujamo varno zaposlitev s sklenitvijo delovnega razmerja za nedoločen čas, izredno razgibano delovno področje in možnost strokovnega in osebnega razvoja, raziskovalno-razvojni (R&D) način dela, možnosti izobraževanja in pridobivanja znanja ter izkušenj v Sloveniji in tujini in pridobivanje izkušenj na področju tehnologij in kibernetske varnosti, ki jih ne morete pridobiti nikjer drugje.

Kandidate vabimo, da postanejo del naše ekipe.

Podrobnejši pogoji in postopki prijave so na spodnjih povezavah. Rok za prijave je 24. 6. 2021

Zaposlujemo na delovnih mestih (prijava je možna na več delovnih mest):