Skoči do osrednje vsebine

Natečaj za Lesarski presežek leta 2021

Društvo oblikovalcev Slovenije je v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktoratom za lesarstvo, objavilo odprti, enostopenjski projektni natečaj za oblikovanje lesarskih izdelkov.

Predmet natečaja je izbor že obstoječih lesnih izdelkov in izbor predlogov novih produktov lesarske panoge. Želimo namreč poiskati lesne izdelke, ki lahko predstavljajo reprezentativno in globalno poslovno uspešno ponudbo slovenskega lesarstva.

Podelitev nagrad za Lesarski presežek leta 2021 bo potekala na zaključni prireditvi v okviru dogodka »Dan slovenskega lesarstva«, dne 9. junija 2021 v Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani. Nagrajeni projekti bodo predstavljeni tudi v okviru promocijske razstave in kataloga.

Rok za oddajo natečajnega elaborata je 20. maja 2021 ob polnoči, v elektronski obliki na e-naslov: presezekles@dos-design.si

Celotno besedilo javnega natečaja skupaj s prijavnim obrazcem je na spletni strani Društva oblikovalcev Slovenije. Dodatne informacije o natečaju pa lahko dobite tudi na infoles@dos-design.si.

Vabljeni k prijavi!