Skoči do osrednje vsebine

Poziv za eksperte: članstvo v znanstvenem ocenjevalnem odboru za razpis ForestValue Joint Call 2021 (JC 2021)

ForestValue ERA-Net Cofund je dne 19. 1. 2021 objavil razpis za raziskovalno razvojne projekte z naslovom »Joint call for research proposals in 2021«. V kolikor se na razpis ne boste prijavili, vas vabimo, da sodelujete kot član/ica Znanstvenega ocenjevalnega odbora, ki bo ocenjeval predloge projektov konzorcijev, ki se bodo prijavili na razpis.

Člani/ce odbora morajo imeti izkušnje z ocenjevanjem predlogov raziskovalno-razvojnih projektov in široko poznavanje 3 tematik razpisa, ki so natančneje obrazložene v najavi razpisa:

  1. Sustainable and multifunctional use and management of forests
  2. Building with wood from various perspectives
  3. Analysis of benefits, synergies and trade-offs in the use of forest biomass

Člani/ce odbora morajo sodelovati na spletnih sestankih in sestanku mednarodnega ekspertnega panela, dne 31. 8. 2021. 

Ocenjevalci bodo prejeli plačilo za opravljeno delo v višini do 75 EUR na recenzijo prijave (+ 25 EUR v primeru vloge poročevalca).  Vsak ocenjevalec bo moral oceniti cca. 6-12 prijav. Stroške krije ForestValue ERA-Net Cofund,

V kolikor vas sodelovanje v Znanstvenem ocenjevalnem odboru zanima, o tem najkasneje do 31. 3. 2021 preko elektronske pošte obvestite predstavnico MIZŠ v ForestValue ERA-Net Cofund, Katjo Ceglar (katja.ceglar@gov.si, T: (01) 4784736), ki vam je na voljo tudi za morebitna vprašanja. Skupaj z izrazom interesa, pošljite tudi vaš CV z relevantnimi referencami. Vaša nominacija bo posredovana Odboru razpisa, ki bo pristojen za končno izbiro članov in članic odbora. Pri svoji odločitvi bodo upoštevali ustrezno zastopanost obeh spolov in poznavanje tematskih področij.