Skoči do osrednje vsebine

Silvestrski obisk policijskih enot

Vodstvo Ministrstva za notranje zadeve in Policije je zadnji dan v letu tradicionalno obiskalo policijske uprave in postaje.

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs je obiskal Policijsko upravo Kranj in Policijsko postajo Izola. Policistom se je zahvalil za opravljeno delo v letu 2020 in jim zaželel vse dobro v novem letu.

Državni sekretar dr. Anton Olaj se je v spremstvu župana Mestne občine Novo mesto Gregorja Macedonija srečal s policisti in vodstvom Policijske postaje Novo mesto, kriminalisti sektorja kriminalistične policije in policisti operativno-komunikacijskega centra na številki 113. Nato je skupaj s krškim županom Miranom Stankom obiskal policiste Policijske postaje Krško. Župana sta poudarila dobro sodelovanje z lokalno policijsko postajo in upravo.

Državni sekretar Franc Kangler in vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije Andrej Jurič sta se na silvestrovo srečala s policisti in policistkami Policijske uprave Maribor. Seznanila sta se z varnostno situacijo na območju posamezne enote in pripravami policije na najdaljšo noč v letu ter vsem policistkam in policistom zaželela varne in mirne praznike.