Skoči do osrednje vsebine

Obvestilo o poslovanju Upravne enote Radovljica

Zaradi razglasitve epidemije koronavirusa (covid-19) v Sloveniji, imamo na Upravni enoti Radovljica spremenjen način dela.

Upravna enota Radovljica v skladu z usmeritvami Ministrstva za javno upravo in Nacionalnega inštituta za javno zdravje zaradi omejitve širjenja nalezljive bolezni COVID-19 posluje izključno preko sistema naročanja, razen za:

  • oddajo vloge za osebno izkaznico in potni list, prijavo prebivališča,
  • področje prometa in voznikov,
  • sprejem vlog, overitve podpisov, spletna digitalna potrdila,
  • sprejem vlog za tujce,

kjer bo zagotovljeno posamično vstopanje.

Stranke vljudno prosimo, da svoj termin obiska sporočijo po e-pošti: ue.radovljica@gov.si, v izjemnih primerih na tel. št. 04 537 16 00.

Stranke prosimo, da si ob vstopu v zgradbo razkužijo roke, da nosijo masko,  upoštevajo primerno varnostno razdaljo ter plačujejo negotovinsko. V kolikor imajo stranke znake prehladnega obolenja, naj preložijo prihod obiska na upravni enoti. S pomočjo varnostne službe bomo skrbeli, da se v prostorih upravne enote ne bo zadrževalo preveč ljudi hkrati, zato stranke prosimo za razumevanje in potrpljenje.

Prav tako stranke prosimo, da nam vloge, dopolnitve vlog, vprašanja  posredujejo po e-pošti ue.radovljica@gov.si ali pa po klasični pošti na naslov: Upravna enota Radovljica, Gorenjska cesta 18, 4240 Radovljica.

Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo.