Skoči do osrednje vsebine

Minister Hojs ob vladnem obisku Koroške pozval k uporabi aplikacije #OstaniZdrav

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs je danes v okviru vladnega obiska Koroške obiskal tamkajšnje policijske postaje in pisarne ter nekdanji mejni prehod Holmec. Ogledal si je tudi strelišče Žančani pri Slovenj Gradcu in se ustavil na stojnici #OstaniZdrav na Ravnah na Koroškem.
Minister Aleš Hojs drži napis Ostani zdrav.

Minister Hojs si je že naložil aplikacijo #OstaniZdrav. | Avtor: MNZ

Ob obisku stojnice #OstaniZdrav je minister Hojs vse pozval, naj si naložijo mobilno aplikacijo: »Že kar nekaj časa imam naloženo aplikacijo #OstaniZdrav. V vsem tem času nisem zaznal nobenega stika z okuženimi. To pomeni, da Slovenci te aplikacije še nismo naložili v zadostni meri. Vse pozivam, da to storijo. To je za naše in vaše zdravje.«

Koroška sicer spada v območje Policijske uprave Celje, v regiji pa delujejo štiri policijske postaje: Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Slovenj Gradec. V okviru Policijske postaje Radlje ob Dravi delujeta policijski pisarni Podvelka in Muta, v okviru Policijske postaje Ravne na Koroškem policijski pisarni Črna na Koroškem in Mežica, v okviru Policijske postaje Slovenj Gradec pa pisarna Mislinja.