Skoči do osrednje vsebine

Vstopamo v 7. krog Partnerstva za spremembe

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova na široko odpira vrata in išče izzive, ki bodo s svojo rešitvijo pomagali k izboljšanju poslovnega in življenjskega okolja v Sloveniji. V že 7. krogu "sodelujemo" in vas vabimo, da se nam pridružite.

Izkušnja z epidemijo koronavirusa je v vseh nas še bolj poglobila razumevanje potenciala sodelovanja, prilagodljivosti in odzivnosti na spremembe. V Partnerstvu za spremembe se tega zavedamo od samega začetka, tako smo skozi čas razširili svoje delovanje, se povezali z različnimi deležniki in postali nacionalna platforma sodelovanja.

Do zdaj smo objavili že tri natečaje, obravnavali različne družbene in gospodarske izzive in pomagali pri začetku kar nekaj projektov, ki se izvajajo še danes. Ponosni smo na vse dosedanje izzivalce, njihovo drznost in dosežene rezultate.

Ker pa izzivov nikoli ne manjka, si želimo, da skupaj z vami nadaljujemo po zastavljeni poti, novim zmagam naproti. Verjamemo, da ima vsakdo od nas predlog ali dva, kaj bi še lahko izboljšali v naši družbi oziroma poslovnem okolju, zato nadaljujemo v 7. krog in odpiramo natečaj za reševanje izzivov pod skupnim imenovalcem: Sodelujemo.

Sodeluje lahko vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, in ostali), kjer zaposleni verjamejo v vrednote drzna odgovornost, igriva inovativnost in partnersko sodelovanje.

Vabimo vas, da si vzamete čas za premislek, najdete svoj izziv in ga do 16. oktobra 2020 prijavite na natečaj.

Podrobnejše informacije o programu in sodelovanju na natečaju.

Prijavnica za sodelovanje na natečaju.