Skoči do osrednje vsebine

Z reorganizacijo izboljšujemo delovne procese in uporabniško izkušnjo

Na podlagi sprejete reorganizacije Upravne enote Ljubljana, ki je pričela veljati v ponedeljek, 15. 6. 2020, bosta na Tobačni ulici 5, Ljubljana, po novem organizirana dva sektorja, in sicer Sektor za javni red in promet, v okviru katerega bosta delovala Oddelek za javni red in prekrške ter Oddelek za društva, prireditve in orožne listine. Drugi sektor bo Sektor za matične zadeve, tujce in državljanstva, v okviru katerega bosta delovala Oddelek za tujce in Oddelek za matične zadeve in državljanstva. Na Tobačni ulici s 15. 6. 2020 deluje tudi Oddelek za okenca in krajevne urade.

Upravna enota Ljubljana je s ponedeljkom, 15. 6. 2020, pričela s selitvijo svojih dosedanjih petih izpostav v prenovljeno stavbo nekdanje občine Bežigrad na Linhartovi cesti 13. S 1.7. 2020 bodo tako stranke vse upravne storitve, ki so jih do sedaj urejale na izpostavah Bežigrad, Center, Moste-Polje, Šiška in Vič-Rudnik, lahko urejale samo še na lokaciji Linhartova cesta 13. Potrudili se bomo, da bo selitev izpeljana na način, da jo bodo stranke občutile v najmanjši možni meri. Vse stranke že vnaprej prosimo za razumevanje in potrpežljivost.

Ob pričetku veljavnosti nove sistemizacije oz. reorganizacije je tako prenehala veljati stara, kar pomeni, da so ukinjene vse izpostave Upravne enote Ljubljana  in Sektor za upravne notranje zadeve, ki po novem deluje v dveh sektorjih in enemu oddelku na Tobačni ulici 5.  

Prepričani smo, da bomo s sprejeto reorganizacijo in selitvijo izboljšali delovne procese in uporabniško izkušnjo.