Skoči do osrednje vsebine

NCIA Defence Innovation Challenge 2020

Natova Agencija za komunikacije in informatiko (NCIA) v iskanju inovativnih rešitev organizira »Defence Innovation Challenge 2020«. Z uporabo nastajajočih in prebojnih tehnologij, kot sta recimo umetna inteligenca (AI) in strojno učenje (ML), išče tehnologije, ki bi prispevale h krepitvi taktičnih, operativnih in strateških zmogljivosti Zavezništva. S tokratnim izzivom cilja predvsem na področje izboljšanje zmogljivosti radarjev.

Svoje inovativne rešitve lahko predlagajo vsa zainteresirana podjetja in inštitucije držav članic. Najuspešnejši ponudniki bodo po ustrezni predstavitvi lahko kandidirali tudi za sklenitev pogodbe s področja njihove tehnološke specializacije.

Podrobnejše informacije in prijavni obrazci se nahajajo na spletni strani NATO Communications and Information Agency: https://nitec20.com/innovation-challenge-2020/, kontaktna oseba za dodatne informacije pa je ga. Michaela Simakova, Industry Relations Office, tel.: +32 2 707 8807, e-mail michaela.simakova@ncia.nato.int. Prispevke je možno posredovati do 15. 6. 2020.