Skoči do osrednje vsebine

Zahvala za različne pobude v času sprejemanja ukrepov za zajezitev epidemije COVID-19

  • Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo izraža iskreno zahvalo vsem državljanom in državljankam, podjetnikom, zbornicam in drugim predstavnikom gospodarstva, županom, društvom, nevladnim organizacijam, združenjem, zavodom, zadrugam in prav vsem, ki s svojimi predlogi in pobudami sodelujete in pomagate pri skupnih naporih ukrepanja proti posledicam epidemije COVID-19.

Z velikim presenečenjem spremljamo, koliko se vas odziva s pobudami in predlogi, kako rešiti slovensko gospodarstvo. Odkar se v Sloveniji soočamo z izzivi epidemije COVID19, naše ministrstvo iz vaše strani vsak dan prejema ogromno predlogov, velikokrat tudi odlično strukturiranih in argumentiranih. Na ministrstvu se posvetimo vsakemu vašemu predlogu, proučimo možnosti in jih skušamo realizirati.

Resnično nas veseli, da je vsa Slovenija združila moči, svoja znanja in neprecenljive izkušnje pri reševanju teh, za nas vse, novih izzivov.

Zavedamo se, da marsikomu od vas ni lahko in res se trudimo, da bi skupaj in čim lažje prebrodili to krizo. Interventni zakoni in ukrepi se pripravljajo v ekstremno kratkih rokih, vse z namenom da bi gospodarstvu pomagali čim prej. Kljub temu ni mogoče narediti vsega naenkrat, zato bodo v prihodnje nekateri obstoječi ukrepi nadgrajeni in pripravljeni novi. Pri čemer nam je pomembno, da ne bomo na nikogar pozabili.

Zahvaljujemo se vsem in vsakemu posebej, saj ste vsi pomemben člen našega skupnega napora. Le s skupnimi močmi lahko ustvarimo pozitivno podjetniško klimo ter uspešno, predvsem pa zdravo in varno poslovno okolje v naši prelepi Sloveniji.

Sodelujte z nami še naprej in ostanite zdravi!

Prepričani smo, da nam bo skupaj uspelo!