Skoči do osrednje vsebine

UNESCO objavil razpis za nova delovna mesta

UNESCO razpisuje dve mesti na položaju direktorjev, in sicer za direktorja UNESCO Mahatma Gandhi Inštituta za izobraževanje za mir in trajnostni razvoj ter za direktorja Sektorja za enake možnosti žensk.

UNESCO razpisuje dve mesti na položaju direktorjev:

  1. Direktor, MGIEP, New Delhi (rok za spletno prijavo je ponedeljek, 4. maj 2020 do polnoči).Besedilo razpisa in povezava na spletno prijavo: Director, MGIEP (D-1)

    MGIEP je akronim za  UNESCO Mahatma Gandhi Inštitut za izobraževanje za mir in trajnostni razvoj (UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development). Temeljno poslanstvo Inštituta je izobraževanje za izgradnjo in razvoj miroljubnih in trajnostnih družb pri čemer Inštitut razvija programe ki pospešujejo družbeni in čustveno učenje, inovativne digitalne pedagoške pristope in opolnomočenje mladih. 

  2. Direktor, Sektor za enake možnosti žensk (rok za spletno prijavo je ponedeljek, 4. maj 2020 do polnoči). Besedilo razpisa in povezava na spletno prijavo: Director, Gender Division (D-2)

    Enake možnosti žensk in njihovo opolnomočenje je ena do treh transverzalnih tematik, ki so v osrčju delovanja UNESCO. Sektor za enake možnosti žensk je del Urada generalne direktorice UNESCO in zagotavlja celovito koordinacijo UNESCO politik, strategij in aktivnosti za to področje.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Urad za UNESCO, unesco.mizs@gov.si.