Skoči do osrednje vsebine

Priprave na predsedovanje Svetu EU 2021: delavnica za izvajalce usposabljanj

Upravna akademija, ki deluje v okviru Ministrstva za javno upravo, je v ponedeljek, 10. januarja 2020 izvedla tematsko delavnico za izvajalce, ki bodo izvajali usposabljanja v okviru projekta Predsedovanje Svetu EU 2021.

Delavnica za izvajalce usposabljanj v okviru priprav na predsedovanje Slovenije Svetu EU | Avtor: Ministrstvo za javno upravo

Namen delavnice je bil, da se izvajalci usposabljanj seznanijo s potekom in vsebinskim programom projekta predsedovanja, kar je udeležencem predstavila Marčela Novljan, članica projektne skupine za koordinacijo priprav in izvedbe predsedovanja RS Svetu EU 2021. Vodja Upravne akademije Breda Gruden pa jim je predstavila ciljne skupine udeležencev in predvidene programe usposabljanj.

Prav tako je bil namen usposabljanja, da se izvajalci med seboj spoznajo ter si skozi vodeno moderiranje izmenjajo izkušnje in dobre prakse. V različnih skupinah so tako usklajevali ključne aktivnosti usposabljanj, da bodo ta čimbolj interaktivna in prilagojena potrebam udeležencev.