Skoči do osrednje vsebine

Uspešno delovno srečanje zaposlenih na Ministrstvu za infrastrukturo

Zaposleni na Ministrstvu za infrastrukturo in njegovih organih v sestavi so se v petek, 10. januarja 2019, sestali v kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Tam se je odvijalo že drugo delovno srečanje vseh zaposlenih, ki ga je pripravilo vodstvo ministrstva.

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek | Avtor: MZI

1 / 3

Ministrica Bratušek je zaposlenim čestitala za uspešno premagovanje ovir in dobro opravljeno delo v preteklem letu, vsem skupaj pa zaželela uspešno sodelovanje še naprej. »Brez ekipe nihče ne more dosegati zastavljenih ciljev. Vesela sem, da pred mano sedi najboljša ekipa. Hvala vam za vse delo, ki ste ga opravili v prejšnjem letu. Ostanimo povezani z dobro energijo za skupne cilje še naprej,« je sodelavce med drugim spodbudila ministrica.

O delu na ministrstvu sta v nadaljevanju spregovorila še državna sekretarja Nina Mauhler in Bojan Kumer, podrobneje pa so pretekle in prihajajoče aktivnosti predstavili direktorji direktoratov in organov v sestavi. Poleg mnogih uspešno izvajanih projektov je vodstvo izpostavilo napredek, ki je bil v preteklem letu občuten na najpomembnejših infrastrukturnih projektih, torej pri projektih gradnje 2. tira in 3. razvojne osi.

Prisotni so bili za konec deležni posebnega presenečenja – z motivacijskim predavanjem jih je nagovorila dobitnica olimpijske medalje, smučarska tekačica Petra Majdič. Njene besede o vztrajnosti, ciljih, pomembnosti sodelovanja ter neprecenljivosti dobre ekipe so zagotovo marsikoga navdihnile za uspešno delo tudi naprej.