Skoči do osrednje vsebine

Približuje se zaključek javnega razpisa Obzorje 2020-MSCA-ITN

Želimo vas spomniti, da se bo javni razpis H2020-MSCA-ITN-2020: Innovative Training Networks / Inovativne mreže usposabljanja, zaključil 14. januarja 2020.

Številne uporabne informacije, vključno s koristnim ITN 2020 Webinar-jem,  za pripravo predlogov projektov so dostopne tudi na spletnih straneh evropske mreže nacionalnih kontaktnih oseb za MSCA - Net4Mobility.

Projekti Inovativnih mrež usposabljanja v programu Marie Skłodowska Curie so med slovenskimi raziskovalkami in raziskovalci zelo priljubljeni.

V Obzorju 2020 se v Sloveniji izvaja 35 MSCA-ITN projektov, kjer sodeluje 50 raziskovalnih organizacij z vrednostjo več kot 12 mio EUR. Med njimi so štirje projekti, ki jih koordinirajo raziskovalke in raziskovalci Univerze v Ljubljani (dva projekta) in po en projekt na Institutu Jožef Stefan in Nacionalnem inštitutu za biologijo.

Vsem prijaviteljem želimo veliko uspeha!

Struktura in vrednost razpisa z načrtovanimi razpisnimi aktivnostmi ter roki:

ITN budget | Avtor: Horizon 2020 MSCA

Prijava na razpis

Prijava se izvede preko enotnega portala evropske komisje za vse finančne instrumente, Funding & tender opportunities - Single Electronic Data Interchange Area (SEDIA) oz. preko te povezave.

Vsem prijaviteljem želimo veliko uspeha!