Skoči do osrednje vsebine

Novosti Upravne akademije - prenovljen spletni portal s prijavo in usposabljanje izvajalcev

V četrtek, 12. decembra 2019, je Upravna akademija, ki deluje v okviru Ministrstva za javno upravo, predstavila prenovljeni spletni portal s prijavo in informacijskim sistemom eUA, s katerim želimo storitve še bolj približati potrebam uporabnikov. V popoldanskem času je potekalo usposabljanje izvajalcev, sodelujočih v usposabljanjih za potrebe predsedovanja Republike Slovenije Svetu EU 2021, za še večjo interaktivnost usposabljanj.
prenovljen portal

prenovljen portal | Avtor: MJU

1 / 2

Z informacijskim sistemom eUA bodo optimizirani poslovni procesi na področju usposabljanja in  omogočen elektronski postopek prijave na usposabljanja. Prav tako bo sistem nudil dostop do e-učnega okolja.

Predstavitve se je udeležilo preko 50 udeležencev - generalnih sekretarjev, vodij kadrovskih služb in predstavnikov resorjev, ki skrbijo za usposabljanje javnih uslužbencev. Elektronske prijave na usposabljanja bodo odprte z letom 2020.

Prenovljen spletni portal je na voljo na povezavi Upravna akademija, kjer je možen ogled interaktivnega Vodnika po spletnem portalu Upravne akademije in Vodnika po e-prijavi v informacijski sistem eUA.

V popoldanskem času je potekalo usposabljanje za izvajalce v okviru priprav na predsedovanje Republike Slovenije Svetu EU 2021 za boljše vključevanje udeležencev in smiselno uporabo interaktivnih dejavnosti.  V letu 2020 se bodo tovrstna usposabljanja izvedla še za preostale izvajalce.