Skoči do osrednje vsebine

Minister Rudi Medved nagovoril zaposlene Upravne enote Ljubljana

V petek, 13. decembra 2019, je potekalo srečanje zaposlenih v Upravni enoti Ljubljana. Zbrane je uvodoma nagovoril minister za javno upravo Rudi Medved, v nadaljevanju pa je zaposlenim spregovoril načelnik ljubljanske upravne enote mag. Bojan Babič.
Kot je uvodoma dejal minister, je bilo tovrstnega dialoga z zaposlenimi doslej premalo, zato je marsikateri problem še ostal iz preteklega obdobja. Vendar pa, tako ekipa na Upravni enoti Ljubljana, na čelu z načelnikom mag. Babičem, kakor tudi na Ministrstvu za javno upravo postavljamo ta dialog v ospredje.
nagovor ministra Rudija Medveda

nagovor ministra Rudija Medveda | Avtor: MJU

1 / 3

V mislih moramo imeti tiste, zaradi katerih smo tukaj, delamo namreč za državljanke in državljane, je dejal minister ter dodal, da ob tem nikakor ne smemo pozabiti na zaposlene v Upravni enoti Ljubljana, "za katere iz mnogih strani slišimo, da gre za kolektiv odgovornih, strokovnih in delovnih ljudi.”

"Želimo izboljšati položaj zaposlenih in delovne pogoje za zaposlene," je še dejal minister ter izpostavil, da bodo šla vsa prizadevanja v tej smeri, da ne bi bile morebitne spremembe v organizaciji dela same sebi namen, ampak v prvi vrsti namenjene izboljšanju delovnih pogojev za zaposlene. "Spremembe delamo skupaj z ljudmi, ki se jih tičejo," je še dodal minister.

Ob zaključku nagovora je vsem zaželel srečno v prihodnjem letu ter se zavzel, da bi takšno srečanje zaposlenih Upravne enote Ljubljana, ki je tokrat potekalo prvič, postalo tradicionalno.