Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področja uprave – 14. in 15. 1. 2020

14. in 15. januarja 2020 prirejamo strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov RS, agencij RS.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov RS, agencij RS.

Termin strokovnega usposabljanja: 14. in 15. 1. 2020

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 7. 1. 2020 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti.

Preizkusi strokovne usposobljenosti bodo predvidoma v mesecu februarju 2020 v prostorih Arhiva Republike Slovenije na Zemljemerski 12 v Ljubljani. Kandidati bodo o točnem terminu ter lokaciji preizkusa pisno obveščeni 15 dni prej.

Izpolnjeno prijavnico in potrdilo o izobrazbi pošljete na naslov Arhiva Republike Slovenije, Zvezdarska 1, 1102 Ljubljana ali na elektronski naslov glavne pisarne. 
 
Prijavljeni kandidati bodo o uri opravljanja preizkusa obveščeni na naslov, ki ga bodo navedli na prijavnici.

Preizkus strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti:

  • cena strokovnega usposabljanja je 60 € z DDV in se plača na podlagi računa, izstavljenega po usposabljanju;
  • cena preizkusa strokovne usposobljenosti je 50 € z DDV in se plača na podlagi računa, izstavljenega po preizkusu.

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na:

Iskalnik