Skoči do osrednje vsebine

Vstopamo v 6. krog Partnerstva za spremembe

Ker se zavedamo, da izzivov nikoli ne manjka, v sodelovanju z AmCham Slovenija nadaljujemo s programom Partnerstvo za spremembe in tudi v 6. krogu odpiramo natečaj za reševanje izzivov Povezani za akcijo.

Sodeluje lahko vsaka organizacija (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javni zavodi, zasebni zavodi, ustanove, organi javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije in drugi), kjer zaposleni verjamejo v vrednote drzna odgovornost, igriva inovativnost in partnersko sodelovanje.

Postanite partnerji za spremembe in do 11. oktobra 2019 prijavite izziv, katerega rešitev bi povečala kakovost življenja in izboljšala poslovno okolje!

Partnerstvo za spremembe je skozi čas razširilo svoje delovanje, vključilo različne akterje v družbi in postalo inovativna nacionalna platforma sodelovanja. S ponosom se lahko ozremo v pretekle kroge, ko smo za skoraj 40 % povečali uporabo e-računov v vzgojno izobraževalnih ustanovah, ko smo navdušili več kot pol milijona Slovencev s spletnim kvIZUMom – Slovenija referenčna država v digitalni Evropi in ko smo predstavili več kot 80 učiteljev v okviru projekta Učitelj sem/Učiteljica sem, s katerim vračamo ugled učiteljskemu poklicu.