Skoči do osrednje vsebine

Začenja se video natečaj EU PROJEKT, MOJA ZGODBA 2019

  • Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Radi spoznavate Slovenijo, snemate in potujete? Sodelujte v video natečaju EU PROJEKT, MOJA ZGODBA 2019. Posnemite video in osvojite letalsko karto za dve osebi v eno od EU prestolnic. Lanski nagrajenci so si izbrali Varšavo, v katero EU prestolnico pa bi se odpravili mi?

Kako lahko sodelujete?

Prijavite se z videom v dolžini do 60 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p (lahko gre tudi za animiran video), objavite na enem od svojih kanalov (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in nam pošljite povezavo prek spodnjega obrazca do 10. 11. 2019.

In nagrada?

Podelili bomo letalski karti za dve osebi v eno od prestolnic EU.

Letalski karti bomo podelili zmagovalcu spletnega glasovanja. Svoj glas lahko oddate do 15. decembra 2019 na spletni strani www.eu-skladi.si. 

Zmagovalec bo znan 17. decembra 2019.

Vse podrobnosti na: www.eu-skladi.si.

Kaj so evropski projekti?

Če ste že kdaj obiskali Narodno galerijo, kopališče v Tivoliju, Pot pastirskih škratov na Krvavcu ali enega od 25 zdravstvenih domov po Sloveniji, uporabil storitve E-uprave ali se zapeljal po avtocesti med Draženci in Gruškovjem, ste jih že spoznali.

Vse to so evropske zgodbe, podprte z evropskimi sredstvi. Pogosto jih označujejo table z napisom »Naložba v vašo prihodnost«, namige pa lahko poiščete tudi: