Skoči do osrednje vsebine

Predstavitev ministrstva na 52. Mednarodnem obrtnem sejmu

  • Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
V drugem tednu septembra, od 10. septembra do 15. septembra 2019, se del Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ponovno seli v Celje, na Mednarodni obrtni sejem (MOS), kjer bodo iz prve roke podjetjem svetovali o konkretnih poslovnih izzivih, jih seznanili s trendi na trgu in tudi s priložnostmi, ki jih ustvarjajo za podjetja – doma in v tujini.

Namen ministrstva je celovito predstaviti programe in aktivnosti, ki jih izvaja ministrstvo skupaj z organi v sestavi in izvajalskimi institucijami.

Na stojnici ministrstva, v hali L1, v  1. nadstropju, bo vsak dan potekal bogat animacijski program in poslovno stičišče, namenjeno formalnemu in neformalnemu mreženju. Ves čas sejma bodo potekala tudi individualna svetovanja in informiranje s strani predstavnikov ministrstva, organov v sestavi in izvajalskih institucij. Hkrati bodo predstavljene brezplačne podporne storitve države za poslovne subjekte s strani Slovenske poslovne točke - SPOT, kot so splošno informiranje posameznikov, postopki registracije, podjetniško svetovanje in pomoč izvoznikom in investitorjem.

V neposredni bližini stojnice ministrstva pa si boste lahko ogledali tudi razstavo Direktorata za lesarstvo z naslovom »Čar lesa«.

Celoten program (brošura)

Program na stojnici se bo dopolnjeval še s pestrim programom dogodkov, ki se bodo odvijali v dvoranah ob vhodu sejmišča, na katere pa je potrebna prijava do 5. septembra 2019.

Program dogodkov, na katere je potrebna prijava

Predlagamo, da pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno. Vsi udeleženci, ki boste predhodno pisno potrdili svojo udeležbo na posameznem dogodku, boste na blagajni MOS Celje na dan dogodka prejeli brezplačno vstopnico za obisk Mednarodnega obrtnega sejma Celje.


Se vidimo na MOSu!

Dogodki MGRT v okviru 52. MOS, na katere je potrebna prijava