Skoči do osrednje vsebine

Udeležba Ministra Počivalška na Vrhu in Poslovnem forumu Pobude treh morij

  • Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Minister Zdravko Počivalšek se bo ta teden udeležil Vrha Pobude treh morij ter Poslovnega foruma, ki bo potekal v okviru tega.

Sreda, 5. junij 2019

Minister Zdravko Počivalšek se bo udeležil otvoritve Poslovnega foruma, ki bo ob 13. uri na Gospodarskem razstavišču (Marmorna dvorana) v Ljubljani, ter Panela predsednikov (Marmorna dvorana), ki bo potekal med 15:30 in 16:45. Udeležil se bo tudi večernega sprejema, ki ga ob 20. uri v Narodni Galeriji gosti minister za zunanje zadeve dr. Miroslav Cerar.
Dogodki so odprti za medije ob predhodni akreditaciji.

Četrtek, 6. junij 2019

Minister Zdravko Počivalšek bo v četrtek nagovoril udeležence okrogle mize o investicijah Investment talk, s pričetkom ob 9:30 na Gospodarskem razstavišču (Marmorna dvorana) v Ljubljani. Ob 13:30 pa se bo minister sestal z drugimi ministri, predsedniki in izvršilnimi direkotrji razvojnih bank znotraj Pobude treh morij, predsedniki gospodarskih zbornic ter ključnimi gospodarstveniki in udeleženci foruma na neformalnem kosilu na Brdu pri Kranju.

V kolikor bi si ob tej priložnosti želeli izjave ministra, nam to prosim sporočite najkasneje do torka, 4. junija 2019, do 14. ure, in sicer na karin.jurman@gov.si ali na 031 783 840.