Skoči do osrednje vsebine

Udeležba Ministra Počivalška na Vrhu in Poslovnem forumu Pobude treh morij

Minister Zdravko Počivalšek se bo ta teden udeležil Vrha Pobude treh morij ter Poslovnega foruma, ki bo potekal v okviru tega.

Sreda, 5. junij 2019

Minister Zdravko Počivalšek se bo udeležil otvoritve Poslovnega foruma, ki bo ob 13. uri na Gospodarskem razstavišču (Marmorna dvorana) v Ljubljani, ter Panela predsednikov (Marmorna dvorana), ki bo potekal med 15:30 in 16:45. Udeležil se bo tudi večernega sprejema, ki ga ob 20. uri v Narodni Galeriji gosti minister za zunanje zadeve dr. Miroslav Cerar.
Dogodki so odprti za medije ob predhodni akreditaciji.

Četrtek, 6. junij 2019

Minister Zdravko Počivalšek bo v četrtek nagovoril udeležence okrogle mize o investicijah Investment talk, s pričetkom ob 9:30 na Gospodarskem razstavišču (Marmorna dvorana) v Ljubljani. Ob 13:30 pa se bo minister sestal z drugimi ministri, predsedniki in izvršilnimi direkotrji razvojnih bank znotraj Pobude treh morij, predsedniki gospodarskih zbornic ter ključnimi gospodarstveniki in udeleženci foruma na neformalnem kosilu na Brdu pri Kranju.

V kolikor bi si ob tej priložnosti želeli izjave ministra, nam to prosim sporočite najkasneje do torka, 4. junija 2019, do 14. ure, in sicer na karin.jurman@gov.si ali na 031 783 840.