Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

V Sektorju za izvedbo sej vlade in analize pripravljamo, organiziramo in izvajamo redne in dopisne seje vlade, pripravljamo sklepe in izvajamo sprejete odločitve vlade z delovnega področja sektorja ter pripravljamo zapisnike sej vlade.

Signiramo oziroma usmerjamo v reševanje prejeto pošto, razen pošte, prejete iz Državnega zbora in Državnega sveta. Neposredno spremljamo seje vlade  in Državnega zbora, proučujemo gradiva vlade ter ugotavljamo njihovo skladnost s Poslovnikom Vlade Republike Slovenije in usklajenost s pristojnimi resornimi organi.

Pripravljamo projektne naloge, analize, poročila in informacije z analitičnimi, statističnimi in opisnimi podatki v zvezi z uresničevanjem odločitev vlade, aktualnimi vprašanji in pomembnejšimi temami, zbiramo in obdelujemo strokovne podatke iz domačih in tujih virov; pripravljamo in spremljamo uresničevanje delovnega programa vlade; spremljamo izvajanje sklepov vlade ter pripravljamo statistična in analitična poročila o delu vlade in delovnih teles vlade.