Skoči do osrednje vsebine

Aktualno

  • Organi državne uprave v času med prihajajočimi prazniki pomagamo pri preprečevanju širjenja okužb s COVID-19

    Z namenom preprečevanja širjenja okužb z virusom COVID-19 ter glede na trenutno epidemiološko situacijo je Vlada RS v petek, 17. decembra 2021, sprejela odločitev, da se v času božičnih in novoletnih praznikov, ki deloma sovpadajo tudi s šolskimi počitnicami, to je od vključno 27. decembra 2021 do vključno 31. decembra 2021, dodatno omeji gibanje in zadrževanje javnih uslužbencev v uradnih prostorih organov državne uprave, torej v ministrstvih, organih v njihovi sestavi, vladnih službah in upravnih enotah.

  • Podpora volivca pobudi za vložitev predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o poslancih

    Podporo volivca pobudi za vložitev predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o poslancih lahko volivec odda od 26. 11. 2021 do vključno 24. 1. 2022.

  • Predhodno naročanje strank na Upravni enoti Ribnica v času izrednih zdravstvenih razmer

    V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 v upravnih zadevah, ter v skladu z usmeritvami Ministrstva za javno upravo, zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID-19 na upravni enoti do preklica uvajamo zaščitne ukrepe.