Skoči do osrednje vsebine

 • Zaradi neugodne epidemiološke slike ter varnejšega in hitrejšega poslovanja s strankami je do preklica za vse upravne postopke in storitve, kjer je nujna osebna prisotnost strank, potrebno naročanje.
  Nenaročene stranke bomo lahko sprejeli le v primeru, če bodo na razpolago prosti termini.

Aktualno

 • Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj odslej tudi prek spleta

  Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj za vsa vozila, ki ob registraciji ne potrebujejo tehničnega dovoljenja, je od današnjega dne omogočeno tudi prek spletnega portala E-uprava.

 • Upravna enota Logatec do 16. aprila 2020 ne izvaja postopkov vezanih na registracijo vozil

  Stranke obveščamo, da Upravna enota Logatec do vključno 16. 4. 2020 ne opravlja nobenih postopkov v zvezi z registracijo vozil, in sicer na podlagi Odloka o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil ter dela v tahografskih delavnicah v Republiki Sloveniji.

 • Obvestilo strankam v zvezi s korona virusom

  V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa, ki povzroča Bolezen COVID-19, izvajanje nalog na upravni enoti omejeno na najbolj nujne zadeve. Zato se na upravni enoti do preklica uvajajo naslednji ukrepi:

Iskalnik