Skoči do osrednje vsebine

 • Upravna enota Koper stranke obvešča o telefonskih številkah za informacije in naročanje.

 • Obveščamo vas, da se Upravna enota Koper seli na novo lokacijo v »Olimpijski center Koper – Poslovni objekt«, na naslovu Piranska cesta 2, 6000 Koper.

 • Zaradi preprečevanja morebitnih okužb s COVID-19 bo upravno poslovanje Upravne enote Koper še naprej potekalo po sistemu naročanja strank.

  Vstop v uradne prostore je možen zgolj po predhodnem naročilu, in sicer elektronsko preko elektronskih sporočil na e-naslov ue.koper@gov.si, preko navadne pošte (Upravna enota Koper, Trg Brolo 4, 6000 Koper) ali po telefonu.

Aktualno

 • OBVESTILO STRANKAM NA PODROČJU TUJCEV (naročanje, vložitev vloge, tek rokov)

  S 1.6.2020 na področju tujcev vzpostavlja režim obveznega telefonskega naročanja za opravljanje storitve na področju tujcev na upravni enoti. Naročanje poteka telefonsko, in sicer na telefonski številki 6637608. Stranki bo določen termin, ko bo lahko na upravni enoti vložila prošnjo ali opravila druga procesna dejanja v zvezi z uveljavitvijo materialnih pravic. Z vidika pravočasne vložitve prošnje predlagamo, da stranke prošnje in morebitne dopolnitve pošiljajo priporočeno po pošti na naslov upravne enote oziroma pošljejo skenirane dokumente na elektronski naslov ue.koper@gov.si.

 • Navodilo za vstop v uradne prostore Upravne enote Koper

  V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo ter Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ) se omeji vstop v uradne prostore Upravne enote Koper, na lokaciji Trg Brolo 3, 6000 Koper.

 • Poslovanje Upravnih enot počasi v ustaljene tirnice - Ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe še veljajo

  Poslovanje vseh 58 upravnih enot se je že v preteklem tednu in se bo tudi po prvomajskih praznikih postopoma vračalo v ustaljene tirnice.

Iskalnik