Skoči do osrednje vsebine

 • Obveščamo vas, da smo v Upravni enoti Domžale sprejeli dodatne preventivne ukrepe za zajezitev epidemije COVID-19, zato bomo v ponedeljek, 28. 9. 2020, pričeli z izvajanjem merjenja telesne temperature vseh, ki vstopajo v upravno stavbo.

 • INFO TOČKA za tujce in INFORMACIJE

 • Stranke obveščamo, da je od 1. 7. 2020 dalje potrebno naročanje za vse upravne postopke s področja upravno notranjih zadev, kjer je potrebna osebna prisotnost (osebna izkaznica, potni list, vozniška dovoljenja, prijave na vozniški izpit, postopki tujcev).

Aktualno

 • Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj odslej tudi prek spleta

  Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj za vsa vozila, ki ob registraciji ne potrebujejo tehničnega dovoljenja, je od današnjega dne omogočeno tudi prek spletnega portala E-uprava.

 • Info točka za tujce

  Na spletni povezavi so dostopne informacije namenjene tujim delavcem, ki iščete zaposlitev ali ste zaposleni v Sloveniji, delodajalcem, ki nameravate zaposliti ali zaposlujete tuje delavce, vsem drugim, ki potrebujete informacije, svetovanje in administrativno pomoč pri urejanju dokumentacije glede vstopa in prebivanja v Sloveniji, zaposlovanja in dela, možnosti izobraževanja in usposabljanja, novosti s področja nacionalne zakonodaje pri zaposlovanju tujcev ter pravic pri delu, socialnem in zdravstvenem varstvu v Sloveniji.

 • Pravočasno preverite veljavnost osebnih dokumentov

  Zaradi povečanega obsega vlog za izdajo osebnih dokumentov pravočasno preverite veljavnost le-teh.

Iskalnik