Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Aktualno

  • Predhodno naročanje strank na Upravni enoti Brežice v času izrednih zdravstvenih razmer/epidemije

    V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Odlokom o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na območju Republike Slovenije ter v skladu z usmeritvami Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da se zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID-19, na upravni enoti do preklica uvajajo naslednji ukrepi:

  • Obvestilo vinogradnikom – prijava pridelka

    Pridelovalce, ki so vpisani v register pridelovalcev grozdja in vina in obdelujejo več kot 0,1 ha vinograda ali del, oziroma celoten pridelek grozdja, mošta, vina oziroma drugih proizvodov tržijo, obveščamo, da morajo, skladno z določili 13. členom Pravilnika o registru pridelovalcev grozdja in vina (Uradni list RS, št. 16/07, 62/09 in 4/16), najkasneje do 20.novembra 2020 prijaviti pridelek.

  • Minister Rudi Medved podelil priznanja uporabnikom modela kakovosti CAF v letu 2019

    Minister za javno upravo Rudi Medved je skupaj z državno sekretarko Mojco Ramšak Pešec in generalnim direktorjem Direktorata za javni sektor Petrom Pogačarjem podelil priznanja uporabnikom modela kakovosti CAF v letu 2019.