Skoči do osrednje vsebine

Ministrstvo za solidarno prihodnost

Reorganizacija vlade

Ministrstvo za solidarno prihodnost je pristojno za delovno področje dolgotrajne oskrbe, stanovanjske politike, razvijanja in promocije modelov lastništva zaposlenih in participativnega upravljanja v podjetjih, udeležbe delavcev pri dobičku in ostalih politik ekonomske demokracije.

Novice

 • Danes

  Nagovor ministra Maljevca ob svetovnem dnevu socialnega dela

  Področje socialnega dela obeležuje svoj mednarodni praznik vsako leto 21. marca. Ob tej priložnosti je Društvo slovenskih socialnih delavk in delavcev pripravilo širši posvet s sloganom »S skupnimi družbenimi akcijami do spoštovanja različnosti«. Društvo je letos k otvoritvenem nagovoru povabilo tudi ministra za solidarno prihodnost Simona Maljevca.

 • Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac na regijskem obisku v Istri

  Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac se je mudil na regijskem obisku v Istri. Z državnim sekretarjem Klemnom Ploštajnerjem in predstavniki kabineta je opravil delovni sestanek s koprskim županom Alešem Bržanom, se srečal s predstavniki Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Koper in obiskal Dom starejših občanov Izola.

 • Minister Maljevac v Murski Soboti tudi o stanovanjski politiki na podeželju

  Minister Maljevac se je s kabinetno ekipo mudil na regijskem obisku v Mestni občini Murska Sobota, kjer se je sestal z županom Damjanom Anžljem in predstavniki Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Murska Sobota ter na javni prireditvi »Minister posluša« z občankami in občani spregovoril o preprekah in izboljšavah na področju stanovanjske politike.