Skoči do osrednje vsebine

Konferenca GoDigital – Podatki in umetna inteligenca

Kongresni center Brdo pri Kranju
Umetna inteligenca se premika iz sfere znanstvene fantastike v resnični svet! Kakšna je sedanjost in prihodnost umetne inteligence? Kako bo umetna inteligenca preoblikovala gospodarstvo, industrijo in družbo? Kako napredna podjetja v svoje poslovne procese že uvajajo umetno inteligenco in kakšen vpliv bo imela na njihovo uspešnost? Smo zaradi pametnih tehnologij, ki nas obkrožajo, tudi ljudje bolj pametni?

Vabljeni na osrednjo poslovno konferenco GoDigital - Podatki in umetna inteligenca, ki bo v torek, 19. novembra, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš kot sta The Economist Intelligence Unit in Gartner o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije ter ponudnike rešitev in podjetij, ki so že začela z uvajanjem UI v poslovne procese.

Konferenca je namenjena direktorjem podjetij, direktorjem informatike in digitalne transformacije ter drugim vodilnim kadrom, ki se ukvarjajo z razvojem podjetja, proizvodnje, marketinga in prodaje ter drugih poslovnih funkcij. Konferenca je namenjena tudi predstavnikom državne uprave.

Izkoristite zgodnjo prijavo! Vsi, ki se bodo do 5.11. 2019 prijavili na konferenco GoDigital, bodo prejeli darilo, knjigo Kai -Fu Leea z naslovom VELESILI UMETNE INTELIGENCE - Kitajska, Silicijeva dolina in novi svetovni red.

Prijave so že odprte! Kotizacija: 150 EUR + ddv

Za člane Združenja za informatiko in telekomunikacije in IKT-Horizontalne mreže (SRIP) je konferenca brezplačna!

Za vsa vprašanja o konferenci: zit@gzs.si ali ikthm@gzs.si

Organizator konference je Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo.