Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Filters.LEGEND_TITLE
Obdobje
Ponastavi
 
Spletni dogodek

Minister Koritnik na zasedanju "UN Internet Governance Forum 2021"

Minister Boštjan Koritnik bo imel uvodni nagovor na zasedanju "UN Internet Governance Forum 2021 - IGF" (Forum Združenih narodov o upravljanju interneta 2021), ki bo med 6. in 10. decembrom 2021 potekal v Katovicah na Poljskem.

 
Gregorčičev drevored 3, Postojna

Uradno odprtje novih prostorov Upravne enote Postojna

Minister Boštjan Koritnik bo slavnostni govorec na uradnem odprtju prenovljene stavbe Gregorčičev drevored 3 v Postojni. V stavbi, ki predstavlja simbol stavbne dediščine mesta, bo imela prostore Upravna enota Postojna, pa tudi postojnski pisarni Geodetske uprave in Ajpes (Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve).

 
Videozasedanje

Konferenca SEMIC: Človek v središču podatkovnih prostorov, ki jih poganja interoperabilnost

V zadnjem letu so različni sektorji začeli pripravljati podatkovne prostore, da bi spodbudili enotni trg za podatke. Semantična interoperabilnost je ključno sredstvo za pretok podatkov v EU in med sektorji. SEMIC 2021 bo zato združil strokovnjake z različnih področij, da bi razpravljali o tem, kako je mogoče med ponudniki in uporabniki izmenjati različne vrste podatkov, hkrati pa zaščititi etične vrednote EU, zagotoviti usmerjenost v človeka in uporabiti napredne tehnologije.

 
Videozasedanje

Minister Koritnik na srečanju vodij državnih informatik članic EU (CIO meeting)

Minister Boštjan Koritnik bo imel uvodni nagovor na Srečanju vodij državnih informatik članic EU (CIO meeting). Vodje državnih informatik bodo na srečanju obravnavali aktualna vprašanja, oblikovali skupna stališča in izmenjali primere dobre prakse pri izvajanju Berlinske deklaracije, sodelovanju končnih uporabnikov ob soustvarjanju javnih storitev ter glede evropske interoperabilnosti in finančnih mehanizmov EU za financiranje digitalne preobrazbe.

 
Videozasedanje

Konferenca o E-upravi: Posameznik v središču digitalne preobrazbe javnega sektorja

Konferenca nadaljuje tradicijo številnih dogodkov o E-upravi, izvedenih v okviru prejšnjih predsedovanj Svetu EU. Nastopajoči iz javnega sektorja, mednarodnih organizacij, podjetij, izobraževalnih in raziskovalnih institucij ter nevladnih organizacij bodo predstavili navdihujoče primere dobre prakse, strategije, projekte in raziskave.

 
Videozasedanje

Srečanje generalnih direktorjev EUPAN

Srečanje generalnih direktorjev, odgovornih za področje javne uprave iz držav članic EU, držav opazovalk, predstavnikov Evropskega inštituta za javno upravo (EIPA), Nacionalne in evropske delegacije sindikatov (TUNED), Evropske komisije in drugih vabljenih je namenjeno izmenjavi izkušenj in dobrih praks na področju upravljanja človeških virov v javni upravi.