Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Filters.LEGEND_TITLE
Obdobje
Ponastavi
 
Občina Pivka

Minister Koritnik na obisku v občini Pivka

Minister Boštjan Koritnik bo obiskal občino Pivka, kjer se bo srečal z županom Robertom Smrdeljem in predstavniki občinske uprave. Za tem bo v Pivki potekala tudi 7. redna seja Delovne skupine za lokalno samoupravo, ki jo vodi minister.

 
Občina Destrnik

Minister Koritnik na srečanju Kluba županov SLS

Minister Boštjan Koritnik se bo udeležil srečanja Kluba županov SLS, na katerem bodo razpravljali o področju javne uprave s poudarki na lokalni in regionalni samoupravi.

 
Galerija Cukrarna, Poljanski nasip 40, Ljubljana

Minister Koritnik na odprtju Cukrarne

Minister Boštjan Koritnik se bo udeležil slavnostnega odprtja prenovljene Cukrarne.

 
Videozasedanje

Srečanje EPSO

Srečanje organizira Evropski urad za izbor osebja (EPSO) v sodelovanju s predsedujočo državo.

 
Videozasedanje

Srečanje strokovnjakov EUPAN

Srečanje strokovnjakov iz držav članic EU, držav opazovalk, predstavnikov Evropskega inštituta za javno upravo (EIPA), Evropske komisije in drugih vabljenih je namenjeno izmenjavi izkušenj, dobrih praks in usmeritev na področju upravljanja človeških virov v javni upravi ter krepitvi sodelovanja med člani.

 
Videozasedanje

Konferenca »Vlade po okrevanju – na prihodnost pripravljeni javni sektor«

Potem ko je pandemija pretresla naše razumevanje sveta, je zdaj čas, da znova premislimo, kakšno upravljanje bo podpiralo prihodnost, v kateri si želimo živeti. Za učinkovit prehod v zeleno in digitalno družbo ter pri oblikovanju politik se moramo še bolj usmeriti v človeka ter z vključevanjem in soustvarjanjem z različnimi zainteresiranimi javnostmi graditi zaupanje na vseh ravneh.

 
Spletni dogodek

Dnevi odprtih podatkov EU 2021: sodelujete in pomagajte oblikovati našo digitalno prihodnost

Dnevi odprtih podatkov EU 2021 bodo potekali prvič. Ta edinstveni dogodek, ki bo še posebej zanimiv za javni sektor EU, državljane in podjetja, bo pripravljen kot vozlišče znanja s poudarkom na prednostih odprtih podatkov. Poiščite navdih ter spoznajte najnovejše trende in najbolj inovativne rešitve! Pohitite in rezervirajte svoje mesto!