Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Delovni obisk srbske delegacije na temo javnega naročanja

  Na Ministrstvu za javno upravo, Direktoratu za javno naročanje, bo v četrtek, 5. decembra 2019, potekal delovni obisk srbske delegacije, ki se ukvarja s področjem postopkov javnega naročanja (Republiška komisija za zaščito prava in postopkov javnega naročanja).

 • 12. Slovenski kongres prostovoljstva

  Slovenska filantropija na mednarodni dan prostovoljstva, 5. decembra 2019, organizira 12. Slovenski kongres prostovoljstva, ki bo od 10. do 17. ure potekal v Hiši Evropske Unije v Ljubljani.
  Na kongresu bo sodelovala vodja Službe za nevladne organizacije Ministrstva za javno upravo Erika Lenčič Stojanovič, in sicer s prispevkom »Kaj sta prinesla Zakon o prostovoljstvu ter Strategija razvoja nevladnih organizacij in prostovoljstva?«

 • Delovni obisk črnogorske delegacije na temo nevladnih organizacij

  Na Ministrstvu za javno upravo bo v četrtek, 5. decembra 2019, potekal delovni obisk črnogorske delegacije, kateri bomo v okviru Službe za nevladne organizacije predstavili Institucionalni ter normativni okvir za sodelovanje z nevladnimi organizacijami ter civilno družbo.

 • Minister Medved na slovesnosti Obrtno-podjetniške zbornice

  Minister Rudi Medved se bo v četrtek, 5. decembra 2019, ob 18. uri udeležil slovesnosti ob 50-letnici Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije v Grand Hotelu Union v Ljubljani.

  Ljubljana
 • Novinarska konferenca na temo javnega naročanja ministra Rudija Medveda

  Ali je v Sloveniji možno preseči zaplete ob velikih infrastrukturnih projektih? So težave v javnih naročilih ali drugje? Kako presekati dolge postopke v nekaterih primerih? Je kriva zakonodaja ali so težave na drugih področjih? Kako javno naročanje v Sloveniji ocenjuje OECD?

  Tržaška cesta 21, Ljubljana
Iskalnik