Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Možnost filtriranja zapisov
Obdobje
Ponastavi

Mesec znanosti 2023

Mesec znanosti v leto 2023 vstopa z nekoliko spremenjeno podobo, vsebinsko pa ohranja fokus na promociji znanstvenih in inovacijskih vsebin. Tudi letos smo z različnimi partnerji pristopili k organizaciji številnih dogodkov in srečanj, ki skupaj po obsegu, sedaj že tradicionalno, presegajo obdobje enega meseca in se raztezajo čez celotno jesen, od meseca septembra do konca decembra.

  do
Grand Hotel Union, Steklena dvorana, Miklošičeva cesta 1, Ljubljana (hibridni dogodek)

16. mednarodna konferenca o prenosu tehnologij (dogodek ozaveščanja o valorizaciji znanja) – ITTC 16

Letošnja, že 16. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij – ITTC (angleško International Technology Transfer Conference), je del kampanje Evropske unije za spodbujanje valorizacije znanja in bo združila predstavnike akademske sfere in industrije z namenom okrepitve sodelovanja in prenosa inovacij iz raziskovalnih laboratorijev v industrijsko uporabo.

  do
Tehnološki center Praga, Češka in na spletu

Seminar za predstavitev razpisov Excellence Hubs in ERA Chairs

Tehnološki center Praga v okviru projekta Nacionalnih kontaktnih točk za Widening (tako imenovana širitev) in Evropskega raziskovalnega prostora (angleško: European Research Area - ERA) v okviru programa Obzorje Evropa organizira transnacionalni hibridni seminar, namenjen udeležencem iz Češke, Madžarske, Poljske, Slovaške in Slovenije.