Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Napovednik dogodkov MZZ od 18. do 24. 11.2019

  V nadaljevanju si lahko ogledate dogodke Ministrstva za zunanje zadeve v prihodnjem tednu.

 • 8. zasedanje Slovensko-turške skupne gospodarske komisije

  V petek, 22. novembra 2019, bo v Kongresnem centru Brdo potekalo 8. zasedanje Slovensko-turške skupne gospodarske komisije (Skupna komisija). Slovenskemu delu Skupne komisije bo predsedoval minister za zunanje zadeve dr. Miroslav Cerar, sopredsedujoči turškemu delu pa bo minister za mladino in šport Mehmet Muharrem Kasapoğlu.

 • Udeležba ministra dr. Cerarja na rednem zasedanju zunanjih ministrov NATO

  Minister za zunanje zadeve dr. Miro Cerar se bo v sredo, 20. novembra in četrtek, 21. novembra, udeležil rednega zasedanja zunanjih ministrov NATO.

  Bruselj
 • Minister dr. Cerar se bo udeležil mešane komisije Slovenija - Turčija

  Minister za zunanje zadeve dr. Miro Cerar se bo udeležil Mešana komisije Slovenija - Turčija, ki bo potekala na Brdu pri Kranju.

  Brdo pri Kranju
 • 10. slovenski razvojni dnevi o podnebnih spremembah

  Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo za okolje in prostor med 25. in 29. novembrom 2019 v Ljubljani prirejata 10. slovenske razvojne dneve. Na osrednjem dogodku, ki bo potekal 25. novembra 2019 v prostorih Pošte Slovenije, bodo zbrane nagovorili minister za zunanje zadeve dr. Miro Cerar, minister za okolje in prostor Simon Zajc in direktor platforme nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč SLOGA Albin Keuc.

  Ljubljana
 • 10. Slovenski razvojni dnevi

  Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo za okolje in prostor bosta med 25. in 29. novembrom 2019 v Ljubljani organizirala 10. slovenske razvojne dneve – osrednji forum za razpravo slovenskih in tujih strokovnjakov, predstavnikov vladnih ter nevladnih ustanov, mednarodnih organizacij in akademske sfere o aktualnih temah ter sodelovanju na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči.

  Ljubljana
Iskalnik