GOV.SI

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Vabilo podjetjem in raziskovalnim inštitucijam za udeležbo v gospodarski delegaciji na Norveško

  Predstavnike slovenskih podjetij in raziskovalnih institucij vljudno vabimo na znanstveno-poslovno konferenco, ki jo v Oslu organiziramo v sodelovanju z multidisciplinarnim, raziskovalnim inštitutom SINTEF, ob priložnosti državniškega obiska predsednika Republike Slovenije, Boruta Pahorja, 6. in 7. novembra 2019, na Norveškem.

 • Minister dr. Cerar bo sprejel predsednika Mednarodnega kazenskega sodišča Eboeja-Osujija

  Minister za zunanje zadeve dr. Miro Cerar se bo v sredo, 23. oktobra 2019, srečal s predsednikom Mednarodnega kazenskega sodišča Chilejem Eboejem-Osujijem. Predsednik Eboe-Osuji želi z obiskom izraziti priznanje Sloveniji za njeno aktivno in stalno podporo delu Mednarodnega kazenskega sodišča. Pogovor bo namenjen tudi izmenjavi mnenj glede delovanja in vloge sodišča, predstavitvi pobude MLA (Mutual Legal Assistance) ter drugih aktualnih vprašanj s področja mednarodnega kazenskega pravosodja.

 • Napovednik dogodkov Ministrstva za zunanje zadeve od 21. do 27. oktobra 2019

  V nadaljevanju vam pošiljamo napovednik dogodkov Ministrstva za zunanje zadeve

 • 10. Slovenski razvojni dnevi

  Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo za okolje in prostor bosta med 25. in 29. novembrom 2019 v Ljubljani organizirala 10. slovenske razvojne dneve – osrednji forum za razpravo slovenskih in tujih strokovnjakov, predstavnikov vladnih ter nevladnih ustanov, mednarodnih organizacij in akademske sfere o aktualnih temah ter sodelovanju na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči.

  Ljubljana