Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis
Obdobje
Ponastavi
 • Minister mag. Vizjak na 12. Petersberg podnebnem dialogu

  Minister za okolje in prostor mag. Andrej Vizjak se bo udeležil dvodnevnega virtualnega ministrskega zasedanja »12. Petersberg podnebni dialog«, ki ga gosti Nemčija v tesnem sodelovanju s prihajajočim COP26 (Konferenca pogodbenic, Mednarodna podnebna konferenca) predsedstvom, Združenim Kraljestvom.

 • Državni sekretar na MOP Robert Rožac na spletni konferenci o potresni varnosti

  Državni sekretar na Ministrstvu za okolje in prostor Robert Rožac bo nagovoril udeležence spletne konference o potresni varnosti, v organizaciji Zbornice za poslovanje z nepremičninami in Zbornice za arhitekturo in prostor.

 • Slavnostna postavitev prenovljene table »Varujmo morje«

  Ob zaključku 6. Foruma Strategije EU za Jadransko-jonsko Regijo (EUSAIR) – slovenskega predsedovanja, bo potekala slavnostna postavitev prenovljene table z napisom »Varujmo morje«, ki uporabnike obale opozarjajo na pomen varovanja in ohranjanja obalnega in morskega ekosistema ter na dinamiko visokih voda.

  ob vhodu v Piran - nasproti stavbe Dantejeva ulica 27, po zapornici na levo
 • Minister Vizjak na 11. Vrhu zelene energetike – Energetika in okolje 21

  Minister za okolje in prostor mag. Andrej Vizjak bo nagovoril udeležence spletnega 11. Vrha zelene energetike z naslovom »Izzivi okolja in zelena energetska transformacija«.

 • Urbani forum 2021 »Zelene in varne stavbe naših mest: Energijska učinkovitost – Potresna varnost – Celovita prenova stavb«

  Letošnji Urbani forum 2021 z naslovom »Zelene in varne stavbe naših mest: Energijska učinkovitost – Potresna varnost – Celovita prenova stavb«, ki ga organizirajo Ministrstvo za okolje in prostor, Združenje mestnih občin Slovenije in GFS inštitut bo obravnaval vprašanja, kako z novogradnjami in celovitimi prenovami do okolju prijaznih, udobnih in varnih stavb v naših mestih.