Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Filters.LEGEND_TITLE
Obdobje
Ponastavi
 
Grand Hotel Primus, Ptuj

Sestanek Delovne skupine za urbane zadeve

V okviru predsedovanja Slovenije Svetu EU bo potekal sestanek Delovne skupine za urbane zadeve (UDG), ki se ga udeležujejo predstavniki držav članic EU, Evropske komisije, evropskih združenj mest oz. lokalnih oblasti, partnerskih držav in drugih evropskih institucij s področja urbanega razvoja.

 
Zasavska regija

Program ministra Andreja Vizjaka ob obisku vlade v Zasavski regiji

Minister za okolje in prostor mag. Andrej Vizjak bo v okviru obiska Vlade Republike Slovenije v Zasavski regiji srečal z župani občin Litija, Zagorje ob Savi, Hrastnik in Trbovlje ter obiskal Regijski center za ravnanje z odpadki v Zasavju (CEROZ) in podjetje Spekter, poslovanje z nepremičninami in tehnično svetovanje.

 
Institut informacijskih znanosti, Prešernova ulica 17, Maribor

Mednarodna konferenca Vsi kraji so pomembni

Ministrstvo za okolje in prostor, IPoP – Inštitut za politike prostora in Skupnost občin Slovenije organizirajo .konferenco z naslovom "Vsi kraji so pomembni""- Teritorialna agenda v praksi, ki bo potekala v živo 29. septembra 2021 v Mariboru.

 
Ženeva, Švica

9. Zasedanje pogodbenic Konvencije o varstvu in rabi čezmejnih vodotokov in mednarodnih jezer

V Ženevi bo od 29. septembra do 1. oktobra v hibridni obliki potekalo deveto zasedanje pogodbenic UNECE Vodne konvencije. Udeležilo se ga bo več kot 800 udeležencev iz celega sveta in 30 visokih gostov. Slovenska delegacija se bo zasedanja udeležila v fizični obliki. Na zasedanju pa sta predvidena visoki in splošni segment.