Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis
Obdobje
Ponastavi
 • Od prihodnjega tedna na slovensko-hrvaški meji tudi policisti drugih držav članic EU

  Pri izvajanju ukrepanja za obvladovanje nezakonitih migracij na državni meji Slovenije s Hrvaško se bodo slovenskim policistkam in policistom prihodnji teden pridružili tudi policisti drugih držav članic EU. Gre za policiste iz Estonije (5), Litve (6) in Poljske (10).

  S svojim delom se bodo seznanili v ponedeljek, 10. maja 2021, ko jih bosta pozdravila tudi minister za notranje zadeve Aleš Hojs in generalni direktor policije dr. Anton Olaj.

  Policijska uprava Novo mesto, Ljubljanska cesta 30, Novo mesto
 • Podpis stavkovnega sporazuma s Policijskim sindikatom Slovenije

  Minister za notranje zadeve Aleš Hojs bo v ponedeljek, 10. maja 2021, po pooblastilu Vlade RS podpisal Sporazum o razreševanju stavkovnih zahtev med Vlado Republike Slovenije in Policijskim sindikatom Slovenije.

  Vljudno vabljeni na podpis sporazuma, ki mu bo sledila izjava za javnost ministra Aleša Hojsa in predsednika Policijskega sindikata Slovenije Roka Cvetka.

  Izjava za javnost bo ob 13. uri v novinarskem središču Ministrstva za notranje zadeve na Litostrojski 54 v Ljubljani.

  Novinarsko središče, Litostrojska cesta 54, Ljubljana
 • Ministrska konferenca o upravljanju migracij

  Udeležba ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa z delegacijo na ministrski konferenci o upravljanju migracij, ki jo v Lizboni organizira portugalsko predsedstvo svetu EU. Po dogodku bomo objavili sporočilo za javnost.