GOV.SI

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Ministrstvo za kulturo, sejna soba M10
 • Dan Evropskega teritorialnega sodelovanja

  Program čezmejnega sodelovanja Interreg V-A Italija–Slovenija 2014-2020 v okviru Službe Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko organizira Dan evropskega teritorialnega sodelovanja 2019 s sloganom »ZAKAJ SI TUDI TI EVROPA«, ki bo potekal v Parku Škocjanske jame v Matavunu v soboto, 21. septembra 2019.

  Vse predvidene aktivnosti, ki se bodo odvijale do 16.30 ure, so v celoti brezplačne za udeležence, ki se bodo predhodno prijavili na dogodek (preko e-prijavnice do 15.9.2019 oz. do zapolnitve mest). Zagotovljeno bo tudi kosilo in avtobusni prevozi.

  Več informacij na www.ita-slo.eu, www.eu-skladi.si in www.park-skocjanske-jame.si.

 • Dan Evropskega teritorialnega sodelovanja

  Program čezmejnega sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija v sodelovanju z avstrijskim programskim partnerjem Amt der Steiermärkischen Landesregierung in projektnimi partnerji projekta Flagship Products organizira Dan evropskega sodelovanja s sloganom »Užitek brez meja – doživeti regionalne produkte čezmejno«, v soboto 21. septembra 2019.

  Udeležba na dogodku je brezplačna. Zagotovljeni bodo avtobusni prevozi iz programskega območja, hrana in pijača.
  Prijave potekajo na programski spletni strani www.si-at.eu/en2/ec-day-2019 do zapolnitve prostih mest.

  Več informacij o Dnevu evropskega sodelovanja na www.ecday.eu.

 • Dan Evropskega teritorialnega sodelovanja

  Program čezmejnega sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Hrvaška 2014-2020 v okviru Službe Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko skupaj s programskim partnerjem Ministrstvom za regionalni razvoj in sklade EU Republike Hrvaške organizira letošnji Dan evropskega sodelovanja (EC day) s sloganom “EUROPE IS YOU“, ki bo potekal v ponedeljek 30. septembra 2019 v Krapini.

  Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna. Zagotovljeni bodo avtobusni prevozi iz programskega območja, hrana in pijača. Potrebna je predhodna prijava.

  Več o dogodku na www.si-hr.eu in www.ecday.eu.