Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • 5. strokovni posvet »Reja drobnice« - ODPOVED UDELEŽBE državnega sekretarja dr. Podgorška

  V Termah Dobrna bo potekal 5. strokovni posvet o reji drobnice. Posvet organizirajo Zveza društev rejcev drobnice, KGZS Zveza društev rejcev drobnice Slovenije, Oddelek za zootehniko Biotehniške fakultete, revija Drobnica in KGZS.

  Zdraviliški dom, Terme Dobrna
 • Podelitev priznanj najbolj skrbnim lastnikom gozdov

  Državni sekretar Damjan Stanonik se bo udeležil 21. podelitve priznanj najbolj skrbnim lastnikom gozdov. Na dogodku bodo najbolj skrbni lastniki gozdov prejeli priznanja za aktivno in zgledno gospodarjenje z gozdom ter dobro sodelovanje z javno gozdarsko službo. Dogodek organizirata Zavod za gozdove Slovenije in Srednja lesarska in gozdarska šola Maribor s partnerji.

  Državni sekretar Stanonik bo pred podelitvijo sodeloval tudi na novinarski konferenci (ob 10h).

  Srednja lesarska in gozdarska šole Maribor (velika dvorana), Lesarska ul. 2
 • 12. seja Sveta KGZS

  Ministrica dr. Aleksandra Pivec se bo udeležila 12. seje Sveta KGZS, na kateri bodo med drugim obravnavali tudi aktualna dogajanja na področju kmetijstva.

  KGZS, Gospodinjska ulica 6, Ljubljana
 • Sestanek na temo LULUCF

  Državni sekretar Damjan Stanonik se bo udeležil sestanka s predstavniki Evropske komisije na temo Uredbe LULUCF. Na sestanku bo predstavljen vpliv dejavnikov (denacionalizacije, uveljavitve Nacionalnega gozdnega programa leta 2007 in vlaganj v gozdove), na referenčno vrednost za obračunavanje emisij iz naslova gospodarjenja z gozdovi.

  Bruselj
 • Žitna konferenca 2019

  Ministrica dr. Aleksandra Pivec se bo udeležila Žitne konference, ki predstavlja osrednji letni dogodek, kjer se srečajo deležniki žitnega sektorja. Konferenca je namenjena vsem, ki so povezani s žiti in oljnicami – kmetijskim podjetjem, proizvajalcem krmil, mlinarskim in pekarskim podjetjem, kmetijskim zadrugam, semenarskim hišam, predstavnikom pristojnih ministrstev, inšpektorjem in ostalim partnerjem.

  GZS, Dimičeva 13 (dvorana A), Ljubljana
 • Zaključna prireditev Mreže Alpe Jadran

  Ministrica dr. Aleksandra Pivec se bo udeležila zaključne prireditve projekta Mreža (mladih) Alpe Jadran. Dogodek organizira Slovenska gospodarska zveza iz Celovca.

  Cankarjev dom (konferenčna soba M3-4), Ljubljana
Iskalnik