Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis
Obdobje
Ponastavi
Tavčarjev dvorec, Visoko pri Poljanah

8. Agrobiznis konferenca

Minister dr. Jože Podgoršek se bo udeležil uvodnega dela 8. Agrobiznis konference, dogodka, ki ga organizira časnik Finance. Pogovor bo tekel o pričakovanjih in novostih, ki jih prinaša reforma Skupne kmetijske politike.

Kulturni center Kočevje, Trg zbora odposlancev 62, 1330 Kočevje

29. Forum odličnosti in mojstrstva

Državni sekretar Anton Harej se bo udeležil 29. Foruma odličnosti in mojstrstva na temo »Spodbujanje sožitja narave, gospodarstva in kulture kot ključnih gradnikov nadpovprečnosti, odličnosti in mojstrstva, s posebnim ozirom na gozdarstvo in varstvo narave, trajnostni razvoj ter Rastočo knjigo Kočevje«.

Ekološka kmetija ŠLIBAR Kovor, Cesta na Hudo 23, 4290 Tržič

Okrogla miza o razvoju ekološkega kmetijstva

Državni sekretar mag. Aleš Irgolič se bo udeležil okrogle mize na temo »Razvoj slovenskega ekološkega kmetijstva - ključno področje za doseganje ciljev zelene in zdrave Slovenije 2030«.

Po Sloveniji

Terenski obisk

Minister dr. Jože Podgoršek bo na terenskem obisku, v okviru katerega bo obiskal Mlekarno Krepko v Logatcu in Ribogojstvo Soča v Kobaridu.

Lovrenc na Pohorju (čebelarski dom)

18. Čebelarski praznik ter obeležitev 4. svetovnega dne čebel

Minister dr. Jože Podgoršek se bo udeležil 18. Čebelarskega praznika – osrednjega vsakoletnega dogodka, s katerim slovenski čebelarji obeležijo svetovni dan čebel.

Kamp Danica v Bohinjski Bistrici

140. obletnica organiziranega sladkovodnega ribištva

Minister dr. Jože Podgoršek se bo udeležil osrednje prireditve Ribiške zveze Slovenije, ki bo potekala ob letošnji 140. obletnici ustanovitve Ribarskega društva za Kranjsko, kar predstavlja začetek organiziranega sladkovodnega ribištva na slovenskem ozemlju. Ob robu tega častitljivega dogodka bodo praznovali tudi 80 let izhajanja stanovskega glasila Ribič.