GOV.SI

Dogodki

Prilagodite izpis

Ponastavi
 • Festival Dnevi poezije in vina 2019

  Ministrica dr. Aleksandra Pivec se bo udeležila Festivala Dnevi poezije in vina 2019, ki ga organizira Zavod za založniško dejavnost Beletrina.

  Dominikanski samostan Ptuj, Muzejski trg 1, Ptuj
 • Sejem Agrokomplex 2019

  Državni sekretar dr. Jože Podgoršek se bo na povabilo Gabriele Matečne, podpredsednice in ministrice za kmetijstvo in razvoj podeželja Slovaške republike, udeležil otvoritve 46. Mednarodnega sejma kmetijstva in prehrane Agrokomplex 2019.

  Nitra, Slovaška
 • Mednarodna konferenca Krepitev oblikovanja in prenosa znanja za napredek kmetijstva in podeželja

  Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano tudi letos organizira mednarodno ministrsko konferenco ob robu otvoritvenih slovesnosti 57. Mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA 2019.

  Grand hotel Primus, Ptuj (dvorana Tacit)
 • Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano na sejmu AGRA 2019

  Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo tudi letos dejavno sodelovalo na mednarodnem kmetijskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Na razstavnem prostoru bomo posebno pozornost namenili potrošniku in domači, lokalni hrani.

  Pomurski sejem, hala A, Gornja Radgona
 • 57. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA

  Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano se tudi letos predstavlja na 57. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Tokrat bo posebna pozornost namenjena varnosti in kakovosti hrane.

  Pomurski sejem – razstavni prostor MKGP je v hali A, Gornja Radgona