Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis
Obdobje
Ponastavi
 • Konferenca ministrov Višegrajske skupine ter 7 držav

  Na povabilo ministra za kmetijstvo in razvoj podeželja Poljske se bo ministrica dr. Aleksandra Pivec udeležila zasedanja ministrov za kmetijstvo Višegrajske skupine razširjene s Slovenijo, Estonijo, Hrvaško, Latvijo, Litvo, Bolgarijo in Romunijo (V4+7). Gre za prvo tovrstno srečanje v okviru enoletnega predsedovanja Poljske Višegrajski skupini.

  Poznan, Poljska
 • 28. september, Svetovni dan boja proti steklini

  28. septembra obeležujemo Svetovni dan boja proti steklini. Ta dan je še posebej posvečen ozaveščanju najširše javnosti o tej nevarni bolezni, ki se prenaša z živali na ljudi.

 • Podelitev priznanja Biodinamični kmetiji Černelč

  Državni sekretar dr. Jože Podgoršek se bo udeležil podelitve priznanja Biodinamični kmetiji Černelič, ki je na letošnjem evropskem natečaju »Rural Inspiration Awards 2020« prejela največ glasov javnosti ter zasedla prvo mesto v kategoriji »Popular vote«. Dogodek organizira Društvo Ajda Posavje.

  Kmetija Černelič, Dečno selo 48, 8253 Artiče
 • Podpis Izjave o sodelovanju za zmanjševanje izgub in odpadne hrane

  Generalna skupščina Združenih narodov je na predlog Argentine in s podporo Organizacije Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO) razglasila 29. september za Mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani, ki ga bomo letos obeležili prvič.

  Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano,, Dunajska 22 (velika sejna soba v pritličju, Ljubljana
 • Obiranje Oljke županov

  Ministrica dr. Aleksandra Pivec se bo udeležila tradicionalne prireditve - obiranja Oljke županov – praznovanja oljke, ki ga vsako leto organizira Društvo oljkarjev Slovenske Istre.

  Belvedere, Izola
Iskalnik