Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Možnost filtriranja zapisov
Obdobje
Ponastavi
  do
Bruselj, Belgija

Ekološki dan Evropske unije (EU)

Leta 2021 je bil 23. september razglašen za Ekološki dan v EU. Ekološki dan v EU je pomembna priložnost za ozaveščanje in promocijo ekološkega kmetovanja v EU. Na ta dan pride tudi do jesenskega enakonočja, ko sta dan in noč enako dolga, kar je simbol ravnovesja med kmetijstvom in okoljem, ki je idealno za ekološko pridelavo.

  do
Friedrichhütte/Stuhleck, Avstrija

Neformalno srečanje »Skupine za gozd«

Ministrica Irena Šinko se bo na povabilo Norberta Totschniga, avstrijskega zveznega ministra za kmetijstvo, gozdarstvo, regije in vodno gospodarstvo, udeležila prvega neformalnega srečanja »Skupine za gozd«, ki bo potekal na temo »Oblikovanje prihodnosti evropskih gozdov in gozdarskega sektorja – pot naprej«.

  do
Sigüenza, Španija

Forum na visoki ravni o podeželski politiki »Oblikovanje prihodnosti podeželja«

Ministrica Irena Šinko se bo na povabilo ministra za kmetijstvo, ribištvo in hrano Kraljevine Španije Luisa Planasa Puchadesa in Evropske komisije (komisarke za demokracijo in demografijo Dubravke Šuice, komisarja za kmetijstvo Janusza Wojciechowskega in komisarke za kohezijo in reforme Elise Ferreira) udeležila Foruma na visoki ravni o podeželski politiki »Oblikovanje prihodnosti podeželja«.

  do
Restavracija Kamin, Belvedere, Izola

Oljka županov

Državni sekretar dr. Darij Krajčič se bo udeležil dogodka »Oljka županov – oljka povezovanja«. Dogodek tradicionalno organizirata Društvo oljkarjev Slovenske istre in Občina Izola pod pokroviteljstvom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.