Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis
Obdobje
Ponastavi
 • Spletni seminar za podjetja na področju uporabe vesoljskih tehnologij

  Agencija EUSPA (European Union Agency for the Space Programme), ki bo zadolžena za operativni in uporabniški vidik vseh EU vesoljskih programov, t.j. za Galileo, EGNOS, Copernicus, Govsatcom in SSA, skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira spletni seminar za slovenska podjetja, ki imajo interes sodelovati pri aktivnostih uporabe vesoljske tehnologije.

 • Delavnica o sodelovanju z ESA za nove partnerje

  Nove partnerje, ki jih zanima sodelovanje z Evropsko vesoljsko agencijo (ESA), vabimo na predstavitveno delavnico o sodelovanju z ESA, ki bo potekala 3. junija 2021. Delavnica bo namenjena predvsem novim podjetjem in institucijam, ki z ESA še ne sodelujejo, bi jih pa to zanimalo.

 • Razstava Čar lesa in Dnevi slovenskega lesarstva 2021

  Vabimo vas na Razstavo Čar lesa in Dneve slovenskega lesarstva, niz dogodkov s področja lesno-predelovalne panoge, ki se bodo odvijali med 7. in 16. junijem 2021 v Ljubljani.

 • Razstava Čar lesa v Cankarjevem domu

  Za promocijo lesa in lesnih izdelkov Društvo za zaščito lesa Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktoratom za lesarstvo in Javno agencijo SPIRIT Slovenija, letos že 13. leto zapored organizira prireditev Čar lesa.

  Ljubljana
 • Mednarodni poslovni sestanki lesarjev

  V okviru drugega Dneva slovenskega lesarstva, bodo 9. junija 2021, med 12.30 in 14.00 potekali organizirani individualni poslovni (b2b) sestanki z mednarodno udeležbo.

  na spletu