Skoči do osrednje vsebine

Dogodki

Prilagodite izpis

Filters.LEGEND_TITLE
Obdobje
Ponastavi
 
BTC City Ljubljana

Digitalno središče Slovenije: Tehnologija za ljudi

Digitalizacija, umetna inteligenca, robotika, družba 5.0, kibernetska varnost, inovativne tehnologije, inovacije, mobilnost, energetika, pametna mesta in skupnosti, trajnostna družba in gospodarstvo so le nekatera tematska področja, ki bodo predstavljena v Digitalnem središču Slovenije – Tehnologija za ljudi, v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije.

 
Slovenski paviljon, EXPO 2020, Dubaj

Delegacija s področja vesolja na EXPO 2020 v Dubaju

V času od 20. do 24. oktobra 2021 bo pod vodstvom državnega sekretarja na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Simona Zajca organizirana gospodarska delegacija s področja vesolja na EXPO 2020 v Dubaju. Gospodarska delegacija bo organizirana v sklopu EXPO Space Week, ki bo potekal od 16. do 23. oktobra 2021.

 

Informativni dan Evropske vesoljske agencije

Evropska vesoljska agencija organizira informativni dan EE-11 Information Day, ki bo potekal v virtualni obliki. Namenjenem je industriji, ki bi želela sodelovati pri izgradnji satelita Earth Explorer, ki se izgrajuje v okviru programa FEO, pri katerem Slovenija sodeluje.

 
splet

Brezplačno spletno izobraževanje - Access2Markets

Evropska komisija ponovno organizira kratko spletno izobraževanje glede uporabe baze podatkov »Access2Markets«, ki bo potekalo 17. novembra 2021 od 9. do 11. ure in bo predvidoma prevajano tudi v slovenski jezik.