Skoči do osrednje vsebine

Digitalno področje v programu Obzorje Evropa (Grozd 4-Digitalno) in Evropski svet za inovacije - EIC

do
Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru, Koroška cesta 46, Maribor, predavalnica Alfa
Dogodek organizira Direktorat za znanost in inovacije Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije (MVZI) v sodelovanju z Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije (SPIRIT Slovenija) in v sodelovanju s Fakulteto za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru.

Vljudno vabimo raziskovalke in raziskovalce, strokovne sodelavke in sodelavce iz različnih organizacij z digitalnega področja ter ostalo zainteresirano javnost, da se udeležite dogodka, na katerem se boste seznanili s ključnimi poudarki aktualnih razpisov 2024 za digitalno področje Grozda 4. Podane bodo tudi informacije o priložnostih v okviru programa Evropskega sveta za inovacije (angleško European Innovation Council - EIC). V sodelovanju s predstavniki nacionalnih kontaktnih točk (NKT) bodo predstavljene možnosti prijav na razpise za leto 2024 in tudi možnosti financiranja R&I iz sheme Evropskega sveta za Inovacije (EIC) ter pomoči, ki jo lahko prejmete s strani mreže Enterprise Europe Network (EEN).

Uspešni prijavitelji z Digitalnega področja in EIC v programu Obzorje Evropa bodo predstavili svoje znanje in izkušnje pri prijavi in izvajanju tovrstnih projektov ter v okviru panelne razprave odgovarjali na vaša morebitna vprašanja. Na enem mestu bodo prisotne tri nacionalne kontaktne točke (Grozd 4, EIC in EEN), zato bo dogodek, ki je organiziran ob finančni podpori EU v okviru Načrta za okrevanje in odpornost ter NextGenerationEU, odlična priložnost za mreženje ter snovanje novih projektnih idej.

Program dogodka

Število mest na dogodku bo omejeno, zato je obvezna prijava preko spletne prijavnice.