Skoči do osrednje vsebine

Delavnica Mlade akademije: Koraki po doktoratu

do
Mestna hiša Ljubljana in na spletu
Društvo Mlada akademija v sodelovanju z društvom Satena letos v okviru Meseca znanosti organizira delavnico na temo kariernega razvoja po uspešno zaključenem doktoratu.

V sodelovanju z Mlado akademijo ponovno pripravljamo delavnice na temo duševnega zdravja raziskovalk in raziskovalcev, predvsem tistih na začetku kariere. Druga delavnica bo letos potekala pod naslovom »Koraki po doktoratu«, kjer bodo udeleženke in udeleženci na okrogli mizi razpravljali o kariernih možnostih po doktoratu in različnih kariernih poteh, ovirah na tej poti in o vseh čarih, ki jih pristanek na želeni poziciji prinese. Na delavnici bo predstavljen tudi eden od načinov priprave kariernega načrta.  

Dogodek bo potekal v hibridni obliki – v Mestni hiši Ljubljana in s prenosom v živo preko povezave. Število mest v živo je omejeno, zato je na dogodek potrebna registracija (tudi za spletno udeležbo). Dogodek v živo bo potekal v slovenščini. V primeru zadostnega števila prijav pa bo delavnica (na spletu) izvedena tudi v angleščini.

Podrobnejši program dogodka je na voljo na spletni strani Mlade akademije.

Vabljeni mladi raziskovalci, podoktorski kandidati, raziskovalke in raziskovalci ter zainteresirana javnost.

Kontakt: Matja Zalar, Mlada akademija (matja.zalar@mladaakademija.si)