Skoči do osrednje vsebine

Izvedba nujnih javnih naročil v zvezi z naravnimi nesrečami in odpravo škode

spletno usposabljanje (MS Teams)
Z namenom, da bodo postopki nujnih javnih naročil pri odpravi škode v nastalih razmerah tekli čim bolj učinkovito in hitro, zainteresirane vabimo na posebno usposabljanje. Zakon o javnem naročanju namreč predvideva izjeme, ko izvedba javnega naročila za dobavo blaga, storitev ali gradenj ni obvezna oziroma omogoča tudi uporabo hitrega in poenostavljenega postopka s pogajanji brez predhodne objave.

Usposabljanje je brezplačno, potrebna pa je predhodna prijava. Potekalo bo na daljavo, v četrtek, 17. avgusta 2023, s pričetkom ob 12. uri. 

Prijavite se na spletni strani Upravne akademije: Izvedba nujnih javnih naročil v zvezi z naravnimi nesrečami in odpravo škode.

Morebitna vprašanja lahko zastavite tudi že pred usposabljanjem, saj želimo, da bi bilo usposabljanje za udeležence čim bolj koristno in praktično.

Vsem, ki se usposabljanja ne bodo mogli udeležiti, ali pa bodo želeli pojasnila poslušati ponovno, bo na voljo tudi posnetek. Objavili ga bomo na portalu Elektronsko javno naročanje (e-JN). Na omenjenem portalu so sicer že na voljo informacije glede izvedbe nujnih javnih naročil, pogosta vprašanja in odgovori, tolmačenje javno-naročniške zakonodaje, naročnikom pa so v pomoč pri razreševanju vprašanj na voljo tudi sodelavci Direktorata za javno naročanje.