Skoči do osrednje vsebine

5. nacionalna konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva: Greenovated in Slovenia

do
Maribox, Loška ulica 13, Maribor
Tudi letos organiziramo nacionalno konferenco o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva, že peto po vrsti. V središče pozornosti postavljamo »Greenovated in Slovenia«, saj želimo poudariti pomen zelenih in inovativnih prebojnih rešitev, ki jih ustvarjajo naša podjetja za višje pozicioniranje na tujih trgih.

Udeležence bosta nagovorila gostitelja, Tanja Fajon, podpredsednica vlade in ministrica za zunanje in evropske zadeve in Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport.

Z odličnimi sogovorniki bomo spregovorili o trendih mednarodnega poslovanja, o prepoznavnosti, izzivih in priložnostih za izvozno usmerjeno slovensko gospodarstvo. Nastopajoči iz javnega in zasebnega sektorja bodo predstavili, kako se lahko podjetja bolj izrazito vključujejo v mednarodne programe in projekte mednarodnega razvojnega sodelovanja ter kje so priložnosti za zelene, inovativne in visokotehnološke rešitve v svetu.

Udeleženci bodo imeli možnost individualnih srečanj z ekonomskimi svetovalci in poslovnimi klubi na tujih trgih.

Udeležba je brezplačna. 

Prijave so možne do 16. junija 2023. Neudeležbo brez prijave bomo zaračunali.

Odjavite se lahko do najkasneje 17. junija 2023 na spletni platformi B2match. Po tem roku vam bomo, v primeru neudeležbe brez pravočasne odjave, zaračunali 80,00€ na udeleženca organizacijskih stroškov.

Na spletni strani SPIRITa si oglejte program dogodka in se prijavite

Brošura 5. nacionalne konference o internacionalizaciji Greenovated in Slovenia