Skoči do osrednje vsebine

Industrijski forum IRT 2023 – Obzorje Evropa in priložnosti za podjetja

do
Hotel Slovenija
dvorana 1
Obala 33
Portorož
V duhu povezovanja znanosti in industrije se bo Direktorat za znanost in inovacije s krajšim prispevkom o programu Obzorju Evropa pridružil prireditvi »Industrijski forum IRT 2023«, ki tradicionalno že 14. leto poteka v Portorožu.

Vljudno vabljeni na letošnji »Industrijski forum IRT 2023«, kjer bodo predstavljeni dosežki in novosti iz industrije, industrijske inovacije, primeri prenosa znanja in izkušenj med organizacijami ter uporabe novih zamisli, metod, tehnologij in orodij v industrijskem okolju.

Vabimo vas, da se v popoldanskih urah prvega dne konference udeležite dogodka »Možnosti sodelovanja v programu Obzorje Evropa za podjetja« na katerem boste izvedeli kako v evropskem programu Obzorje Evropa lahko sodelujejo slovenski industrijski partnerji, kje najti tematske razpise za krepitev EU industrije ter spoznali vlogo nacionalnih kontaktnih točk, ki vam na tej poti lahko pomagajo. Predstavili pa vam bomo tudi izkušnje treh uspešnih slovenskih podjetij, ki že vrsto let sodelujejo v evropskih programih za raziskave in inovacije.

Obvezna je predhodna prijava na dogodek preko elektronske prijavnice.

Celotni prvi dan programa IRT foruma,  12. junij 2023,  je za vas brezplačen, če v prijavnico v razdelek »Član forumov« vpišete kodo »OBZORJE«.