Skoči do osrednje vsebine

Vabilo na spletno predstavitev razpisa Obzorje Evropa MSCA podoktorske štipendije 2023

do
Virtualni dogodek
V sredo, 12. aprila 2023 bo Evropska komisija odprla razpis Obzorje Evropa v okviru ukrepov Marie Sklodovska-Curie (MSCA) Podoktorske štipendije 2023 (HORIZON-MSCA-2023-PF-01) v vrednosti 260,5 milijonov evrov. Razpis bo odprt do 13. septembra 2023.

Ob začetku razpisa Obzorje Evropa za MSCA Podoktorske štipendije 2023 bomo izvedli spletno predstavitev MSCA podoktorskih štipendij, ki bo v sredo, 12. aprila 2023 ob 12.00 preko Zoom povezave.

Vse zainteresirane hkrati tudi vabimo, da se udeležijo celodnevne delavnice o pripravi predloga projekta MSCA podoktorske štipendije, ki bo 12. maja 2023 v Ljubljani, od 9.00 do 15.00. 

Na delavnici bomo podrobno predstavili  vsebino, ki jo je treba opisati za vsak evalvacijski pod-kriterij posebej. Delavnica bo omejena na 20 udeleženk in udeležencev. Če bo prijav več, bomo delavnico ponovili v drugem terminu.

Predstavitev in delavnica sta namenjena raziskovalkam in raziskovalcem iz Slovenije, ki se želijo prijaviti na podoktorsko štipendijo z raziskovalno organizacijo v tujini. Udeležijo se jo lahko tudi mentorice in mentorji na slovenskih raziskovalnih organizacijah, ki želijo sprejeti tuje podoktorske štipendistke in štipendiste.

Predstavitev za tuje raziskovalke in raziskovalce bomo v primeru interesa organizirali v sodelovanju s posameznimi raziskovalnimi organizacijami.

Na delavnico se je potrebno prijaviti preko elektronskega obrazca - 1KA | Spletne ankete

Po prijavi na predstavitev boste prejeli predstavitve in Zoom povezavo ter/ali podrobnejša navodila za vašo udeležbo na delavnici. 

Zoom povezava do predstavitve bo odprta pol ure pred pričetkom in še pol ure po predstavitvi, kjer se bomo lahko pogovorili o vaših dilemah in vprašanjih v zvezi s prijavo na razpis.

Vsa vaša vprašanja in dileme ali težave v zvezi s tem lahko vedno naslovite na elektronski naslov stojan.sorcan@gov.si.

Prijazno vabljene in vabljeni!