Skoči do osrednje vsebine

Informativni dan Obzorje Evropa: Grozd 5 - Podnebje, energija in mobilnost

do
Hibridni dogodek / Bruselj, Belgija
Evropska komisija na podlagi delovnega programa Obzorje Evropa 2023-2024, organizira Informativni dan za področja »Podnebje, energija in mobilnost«

Obveščamo vas, da bo Evropska komisija od 15. 12. 2022 do 16. 12. 2022, na podlagi delovnega programa Obzorje Evropa 2023-2024, organizirala Informativni dan na temo Podnebje, energija in mobilnost, ki predstavlja t.i. Grozd 5 (angleško Cluster 5) v okviru stebra Gobalni izzivi in evropska industrijska konkurenčnost. Dogodek bo namenjen predstavitvi sofinanciranih vsebin okviru novega delovnega programa za navedeni grozd, s fokusom na zelenem in digitalnem prehodu za doseganje podnebne nevtralnosti v Evropi do leta 2050.

Dogodek bo izveden virtualno, v omejenem številu udeležencev pa se bo dogodka možno udeležiti tudi fizično na lokaciji. Prijava za fizično udeležbo bo mogoča na uradni strani dogodka, ko bo objavljena.

Več informacij o dogodku, kjer bo omogočeno tudi mreženje potencialnih projektnih partnerjev, o programu tega dogodka po dnevih ter o že izvedenih dogodkih iz tega področja si lahko ogledate na uradni spletni povezavi (v angleščini).