Skoči do osrednje vsebine

Drugi informativni dan za izvajalce usposabljanj s področja digitalnih kompetenc in nevladne organizacije

do
Microsoft Teams
Sektor za digitalno vključenost Službe Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo vabi zainteresirane organizacije, ki izvajajo usposabljanja s področja digitalnih kompetenc in nevladne organizacije, na drugi informativni dan.

Informativni dan namenjen zainteresiranim organizacijam, ki izvajajo usposabljanja s področja digitalnih kompetenc, bo potekal v sredo, 14. decembra 2022, s pričetkom ob 10. uri v virtualnem okolju Microsoft Teams. Predviden čas trajanja informativnega dneva je 90 minut.

Namen srečanja je predstaviti ključne spremembe Zakona o spodbujanju digitalne vključenosti in anketni vprašalnik za nevladne organizacije (NVO) ter odpreti strukturiran dialog v povezavi z javnima razpisoma za NVO in izvajalce usposabljanj s področja digitalnih kompetenc. Informativni dan želimo izkoristiti tudi za predstavitev načrtovanih aktivnosti v sklopu aktivnosti ozaveščanja in promocije.

Predviden dnevni red:

  1. Predstavitev ključnih sprememb Zakona o spodbujanju digitalne vključenosti (spremembe za izvajalce izobraževanj in NVO)
  2. Anketa o potrebah NVO (namen in cilj ankete)
  3. Javni razpis za digitalizacijo NVO (okvirna predstavitev ciljev in namena razpisa)
  4. Javni razpis za izvajalce usposabljanj s področja digitalnih kompetenc (diskusija o možnostih razpisa z udeleženci)
  5. Predstavitev aktivnosti promocije in ozaveščanja (javne digitalne storitve, sovražni govor, dezinformacije in podobno)
  6. Razno

Registracija je za udeležence dogodka obvezna. Po registraciji boste prejeli povezavo do dogodka.

Registrirate se lahko TUKAJ.

Za morebitne dodatne informacije nas lahko kontaktirate po elektronski pošti: gp.sdp@gov.si.

Veselimo se ponovnega srečanja.